Kaikki, mitä ymmärrämme Jumalan X Adidas -kumppanuuden huolestumisesta

vuoden 2020 lopussa, Jerry Lorenzo ravisteli markkinoita sen ytimeen paljastamalla, että hän poistui virallisesti Nikestä ja liittyi Team Adidasiin. Kumppanuus, jota kukaan ei koskaan nähnyt tulevan, lenkkarit ja katuvaatteiden ystävät ympäri maailmaa, kärsimättömästi odottivat nähdäkseen, mikä oli myymälässä vuodelle 2021.

Kummallista kyllä, amerikkalainen muotisuunnittelija ei koskaan edes puhunut kumppanuudesta viime vuonna, itse asiassa se olisi vasta 22. joulukuuta – juuri vuoden kuluttua lausunnosta – että hänet nähdään rokkaamalla Jumalan X Adidasin ensimmäistä huolta Pala Lakers vs Suns -pelissä. Nopea eteenpäin kuukausi ja näyttää siltä, ​​että Lorenzo on valmis paljastamaan kaiken – samoin kuin tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Design

Tällä hetkellä olemme nähneet vain kolme kappaletta kuuma odotetusta yhteistyöstä, mukaan lukien iso huppari, miehistön pusero ja pilkkakaula. Upotettu kausittainen pehmeä keltainen sävy, samanaikaiset merkkiset ääriviivat armahtavat eturintaan voimakkaassa sinisessä sävyssä, kun taas ylimääräiset trefoil-teemat tekevät menetelmän hihoihin sementtiä kollabia. Näitä kappaleita esikatseltiin virallisesti Shanghain viimeisimmässä InSesct -näyttelyssä, joka juhlii Jumalan huolestuttamista yhdessä kolmen raidan takana olevan rikkaan perinnön kanssa.

Vaikka muita tuotteita ei ole vielä paljastettu, voimme odottaa kokonaisen sarjan huippuluokan urheiluvaatteita, jotka pitävät Essentialsin nykyisen estetiikan mukaan. Itse asiassa kun kumppanuus ilmoitettiin ensimmäisen kerran, meille kerrottiin, että se syksy Jumalan yleisurheilulinjan aivan uuden huolen alla. Tämä tarkoittaa, että voimme odottaa laajaa valikoimaa urheiluvälineitä, mukaan lukien tyhjät T-paidat, sopivat shortsiin sekä kokoelman jalkineiden valintoja, joista olemme kaikkein innoissamme. Huhujen mukaan myös dioja on paria, joka kilpailee Yeezy -liukumäessä, vaikka tämä pysyy nähtävänä.

Kuva Jumalan huolen kautta
Hinta

Kun se koskee Jumalan huolta, voit odottaa kustannusmerkinnän olevan asioiden korkeammassa päässä. Tämän näkökulman asettamiseksi näemme Fog X ADI -kokoelman istuvan perusteiden ja sumun huippuluokan päälinjan välillä, joten perinteinen huppari saattaa alkaa 120 puntaa, puserot saattavat olla noin 100 puntaa, kun taas Trackuts saattaa olla 110 puntaa puntaa pop. On syytä huomata, että nämä ovat vain karkeita ennusteita, joten nämä numerot muuttuvat todennäköisesti, kun lajike todella julkaisee myöhemmin tänä vuonna.

Lenkkarien osalta yksi asia, jonka olemme löytäneet Jerryn kumppanuudesta Niken kanssa Sitten hän vähentää allekirjoitussuunnitelmaansa, joka todennäköisesti asettaa sinut takaisin yli 300 puntaa – tekniikka, joka on samanlainen kuin mitä hän teki Jumalan ilmahuolen kanssa. Tämä on pari, jota kaikki haluavat kokoelmaansa, joten valmistaudu jälleenmyyntikustannuksiin nopeasti, kun se virallisesti käynnistyy.

Julkaisupäivä

Nyt tähän tärkeään julkaisutietoon. Ollakseni rehellinen, meillä ei ole käsitettä, kun Jumalan X Adidas -kokoelman huolenaihe julkaistaan, toisin kuin vuonna 2021, kun kaikki, mitä kuulimme, oli radio hiljaisuus, Jerry Lorenzo on todella todennut, että haluttu kapselin jälkeen varmasti laskeutuu myöhemmin vuonna 2022. Vaaleankeltaiset kappaleet, jotka paljastettiin tässä kuussa InSersect -näyttelyssä, oletamme, että ensimmäinen lasku järjestetään noin kesä- tai heinäkuussa.

Tätä kumppanuutta kutsuttiin “pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi”, kun se paljastettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020, joten odota näkevänsä muutaman julkaisun tulevina kuukausina. Varmista, että pidät sen lukittuna paljon lisätietoja niiden kehityksessä, samoin kuin jos et ole varma, mitä kooltaan saada, varmista, että tarkistat ainoan toimittajan ylimmän huolen Jumalan koon oppaan! Kun olet täällä, erityinen MR -ovenhenkilö X huolestuttava Jumalan kokoelmasta tarjotaan nyt parhaiten!

Kuva Jumalan huolen kautta

Leave A Comment