Tämä Louis Vuitton Sneaker -laatikko on lisävaruste, jota et koskaan ymmärtänyt tarvitsemasi

tarjoa lenkkarillesi vastaavat samoin kuin huolellisuutta, joita he ovat tämän ylimääräisen tyylikkään Louis Vuitton Sneaker Boxin kanssa. Pienempi, kannettava versio on valmistettu lyhyitä matkoja ja ylimääräisiä paria, kun se noudattaa KUTU: ta Kuumana valtavan lenkkarikerroksen alttiiden alttiiden alttiiden alttiiden alttiiden alttiiden alttiiksi. Asiantuntevasti kehitetty esittämään suosikki hiipiäsi samalla kun varmistavat, että ne ovat suojattuja ja puhdasta, tämä tuo tilanne voi olla hiukan ekstravertti – se ei kuitenkaan estä meitä haluamasta sitä. Tai kaksi. Ehkä kolme…

Premium -nahkaa valmistettu laatikko on koristeltu LV: n tunnetulla monogrammipimennysmotiivilla. Läpinäkyvällä ovella, joka näyttää minkä tahansa parin, joka on riittävä online-sisälle, on myös kaksi laatikkoa, jotta voit varata varavalkoja, puhdistustarvikkeita tai minkä tahansa muun tyyppisiä tarvikkeita, joita tarvitset. Jos tunnet ylimääräistä hemmottelua, voit ostaa useita näitä laatikoita ja pinota ne paljon dekadenttisemman sisävarastoratkaisun.

Louis Vuitton Sneaker Box sekä valtava tavaratila julkaistaan ​​Miamissa 3. joulukuuta. Ei ole vielä sanaakaan sanaa siitä, kuinka paljon se asettaa sinut takaisin pitämään sen lukittuna ainoaan toimittajaan saadaksesi paljon enemmän päivityksiä tästä tarinasta viimeisimpien uutisten ja julkaisujen lisäksi.

Kuva Louis Vuittonin kautta

Leave A Comment