Toinen Travis Scott X Nike Air Max 1 Colourway on paljastettu

, kun tulemme paremmin Travis Scott X -fragmenttityylin viralliseen julkaisupäivään, joka on nyt käsitelty LA Flame -kuvaan. Hänen erittäin halutun Air Max 1. -tapahtumansa uuden värin rokkaaminen on yksi tämän vuoden viidestä parista, jotka vapautuvat tänä vuonna, tämä elinvoimainen keltaisen sävyinen Air Max 1 on taattu olevan välttämätöntä pitkäaikaisille Nike-keräilijöille ja kuolelle -Hard Travis -fanit.

Toisin kuin Travis Scott X Nike Air Max 1 “Baroque Brown” iteraatio – joka urheilee maanläheistä ruskeaa ja ruskean sävyjä, tämä luovutus valitsee sen sijaan sävyisen keltaisen makeoverin. Tietysti odotetaan, että nämä sisältävät edelleen perinteisiä Travis Scott X Nike -teemoja, kuten kuuluisa taaksepäin Swoosh yhdessä Cactus Jack -brändin kanssa.

Paitsi, että etujaloiden köysityyliset nauhat näyttävät toimivan tummanruskeana sävyn, lisäämällä kontrastin tyyliin ja korostavat edelleen räpparin utilitaristista jalkinetyyliä. Lisätietoja tästä parista on edelleen epäselvä, mutta ymmärrämme, että mukavuustasot ovat katolla, kaikki Niken rakastetun ilma-innovaatioiden ansiosta, jotka on piilotettu legendaariseen Air Max 1 -siluettiin.

Onko tämä Travis Scott X Nike Air Max 1 pakollisessa luettelossasi? Pidä se lukittuna oikealle täältä ainoan toimittajan kohdalla, koska me ilmoitamme sinulle kaikista viimeisimmistä Nike -julkaisuista. Associated News -sivustolla täällä on kaikkien aikojen paras Travis Scott -puku!

Kuva kautta Travisscott_is_laflame

Leave A Comment