Jumpman sulauttaa kaksi ikonista väriä Air Jordan 1 ‘Fearless’

viime vuoden lopussa, Jordan Brand ryhtyi Union LA: n kanssa sulauttaakseen muutaman heidän ikonisimmista väreistään yhdessä tuottaen kengän, joka päätyi nopeasti Koska se on pyhä graali monille lenkkareille. Nyt Jumpman aikoo toistaa tämän voittavan kaavan aivan uudella Air Jordanilla 1 ‘Fearless’, samoin kuin puhdasta tulta.

Vaikka se voi näyttää minkä tahansa tyyppiseltä vanhalta AJ1: ltä, etäältä, lisätarkastuksessa löydät jotain, joka on paljon erityisempi. Kuvat LN5Factory: n kohteliaisuudesta, ‘peloton’ vie värien estämisen täysin uudelle tasolle. Legendaariset ‘UNC’ -korosteet lyövät nilkkaa sekä kantapäätä sekä ikonisia “Chicagon” sävyjä, jotka näkyvät keskiteillä ja varpakolla.

Sisäpohjan varrella löydät Michael Jordanin kuuluisan koripallohallin kuuluisuuden induktiopuheen, “rajat, kuten pelko, ovat usein vain illuusio”. sanalla “pelko”; ylittää huomattavan vaikutuksen.

Air Jordan 1 ‘Fearless’ on asetettu tämän vuoden lopulla, ja se on kädet alas yksi parhaimmista Jordan -tuotemerkkiväreistä, jotka vähenevät tänä vuonna. Ymmärrämme, jos kopioit paria kokoelmasi varten, samoin kuin kun olet täällä, muista katsoa koko Nike Sneaker -sarjaa!

Kuvia ln5factory kautta

Leave A Comment