Yhdeksän Yeezy -parannusta 350 V2: ta on juuri vahvistettu vuodelle 2020

jo vuonna 2015, Kanye West antoi kunnianhimoisen lupauksen, että jonain päivänä kaikki voivat saada parin Yeezys. No, näyttää siltä, ​​että hän on sanansa mies, koska @Pyleaks on juuri vahvistanut yhteensä yhdeksän Yeezy -parannusta 350 V2 -väriä. Jos luulit, että tämä vuosi oli täynnä Yeezy -hypeä, odota, kunnes kuulet mitä on varastossa vuodelle 2020!

Lenkkarin sisäpiiriläisen mukaan kaikki yhdeksän väriä omaksuu yksivärisen estetiikan. Kaikkien potkiminen on ‘maa’, ‘marsh’ ja ‘Tailgt’. Tätä seuraa sitten kaksi “mustaa” versiota ja pyöristetään neljällä muulla väriväylällä, joita ei ole vielä paljastettu.

Odottaa, että kaikkien julkaisujen muotoilu on valmistettu täydellisistä Primeknit-rakenteista mukavan sukkamaisen istuvuuden saavuttamiseksi. Löydät myös normaalin parannuksen välipohjan alla mukavuuden ja tyynymisen saamiseksi, ja ehkä sivusuuntainen raita tekee lähtöä, mutta vain aika näyttää.

Aikaisemmin huhuttiin, että Yeezy parantaa 350 V2-kokoonpanoa päättyy tänä vuonna, mutta näyttää siltä, ​​että se on kaukana totta. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä uutisesta, ja varmista, että pidät sen lukittuna ainoan myyjän päälle, ja ilmoitamme sinulle heti, kun paljon enemmän julkaisutietoja tulee!

Leave A Comment