Loppu. ja uusi saldo yhdistyvät suitsukkeita inspiroimaan X-90-kokoelmaan

viime vuonna. Vaatteet ja uusi tasapaino ryhtyivät villisti suositulle ‘hämärää’, ja vuodelle 2019 he aikovat tuottaa saman määrän hypeä ‘Purple Haze’ -kokoelmalla! Kun otetaan inspiraatio suitsukkeista ja sen muinaisista rentoutumisominaisuuksista, tarvitset ehdottomasti parin kiertoasi tällä kaudella!

Saavuttuaan kolmeen erilliseen väriä, pakkaus toimii uudessa tasapainossa X-90 siluetti. Nämä sävyt on valittu vilkkaasta violetista versiosta paljon aliarvioitumpaan harmaaseen iteraatioon viittaamaan suitsukkeiden erilaisiin käyttötarkoituksiin, jotka vaihtelevat 1960-luvun vapaasti rakastavasta 1960-luvusta.

Muita suunnittelun kohokohtia ovat yhteismerkintä yksityiskohdat pohjallisista, päätymerkkisissä pitsivoneissa ja poistoa korostaminen kielen välilehdellä. Tavalliset uudet tasapainologot armahtavat myös sivuttaiset ja mediaaliset sivupaneelit.

Loppu. X Uusi tasapaino X-90 ‘Purple Haze’ -paketti on asetettu pudottamaan lopussa. 30. maaliskuuta – yhden päivän päättymisen jälkeen. X Adidas Terrex Agravic XT. Kerro meille, jos tartutaan pariin, ja kun olet täällä, katso koko uutta tasapainon lenkkaria!

Leave A Comment