Päästä pois pahoinpideltiin Adidas-reaktiolla TR “Kenkä tarinat” -paketit

Oletko valmis Adidas Reaction TR “kenkätarinoihin” -pakkaukseen? Jos tunnet vähän Déjà Vu, niin se on luultavasti siksi, että olemme nähneet tämän siluetin muutaman kerran ennen. Todellinen kuvake ulkona harrastajille, Ronnie Fieg ja Yohji Yamamoto ovat molemmat ottaneet tämän siluetin aiemmin, ja se on takaisin toiseen kauden etsintäkausi.

Palautetaan kahdessa puhtaassa leikkausvärillä, mukaan lukien “Core Brown” ja “Core Black”, molemmat parit toimivat hengittävällä verkkopohjalla, kun joustavat hihnat kulkevat lateraalien ja medialien yli teknisen esteettisen. Nylonin viiva ympäröi nilkan, kun taas voinen sileä mokkanahka saapuu varpakotelolle Luxe Look. Takana on linnoitettu lokasuoja, joka on valmistettu Tumbled nahasta, jossa on “Adidas” -brändit kantapäähän.

Kuva 43EIINHALB

Kuva 43EIINHALB
Alas alla löydät Chunky EVA: n välipohja, ja tätä täydentää terveellinen annos kasvaa kantapäähän ihanteelliseen sekaannukseen mukavuutta ja vaimennusta, viimeistelemään seikkailu-valmis esteettistä esteettistä.

Aloitetaan 21. elokuuta juuri ennen uuden kauden alkua, Adidas Reaction TR “kenkätarinoiden” pakkaus ei pidä hukata, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle palveluntarjoajalle, jos tarvitset näitä kokoelmasi. Kerro meille, mikä Colourway olet poliisi, ja niihin liittyvistä uutisista, se näyttää seuraavaksi Pharrell Williams X Adidas NMD HU: lla ei ole polkupohjaa!

Kuva 43EIINHALB

Kuva 43EIINHALB

Leave A Comment