Bape X Adidas Ultra -parannus

, joka noudattaa viime vuoden erittäin haluttuja Adidas Originals NMD R1 -yhteistyötä, bape ja kolme raidaa, ovat vielä kerran jälleen yhdistäneet jälleen ultra -lisäyksen, samoin kuin nyt olemme Jalka -ilme!

Ensin vuotanut aiemmin kesällä, Bape X Adidas Ultra Boost on valmistettu hengittävästä 1. Camo Primernitistä, matta mustalla kantapääkupilla sekä häkkillä lisätukea varten. Alla alapuolella on täysin mustattu välipohja, joka on läsnä ylimääräisen mukavuuden ja tasaisemman askeleen vuoksi, samoin kuin kaiken pyöristämiseksi, silmiinpistävä kultainen kolmen raitamerkintä koristaa sivupaneeleja.

Nyt tähän tärkeään julkaisupäivään. Lähteidemme mukaan Bape X Adidas Ultra Boost on tarkoitus julkaista 2. helmikuuta 2019, samoin kuin itse asiassa Super Bowlin yksinoikeus, tästä syystä isänmaallisen apinan pää kielillä. Odota, että maksetaan valtavia dollareita UBS: n parista! Tällä hetkellä EU: n julkaisua ei ole suunniteltu, joten muista pitää se lukittuna ainoan toimittajan tilanteeseen, tämä muuttuu!

Mitä uskot Bape X Adidas Ultra Boostiin? Tuletko kopioimaan? Ymmärräkaamme ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa! Associated News -sivustolla tarkastellaan perusteellisesti suunniteltua vaatekaappi X Adidas Consortium Ultra Paranna 1.0!

Jos uskot kopioidaksesi aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa nykyinen päättyminen. Vaatetus!

Kuvia Yankeekicksin kautta

Leave A Comment