Nigo kiusaa Kaws X: n ihmisen tekemistä kumppanuudesta

Se muotoilee yhtä paljon kuin valtava kesäaika sekä nigoille että Kaws -taiteilija Brian Donnellylle. Nigo on juuri saanut päätökseen Revated -sarjan Levin vaatteita sen lisäksi, että hän yhdistää voimat Virgil Ablohin kanssa kesäkuun alussa Louis Vuittonin LV2 -kokoelmaan. Yhdessä näiden ponnistelujen kanssa Kaws on työskennellyt yhdessä Sacaiin kanssa “puettavissa olevassa taiteen” kokoelmassaan sekä Ultimate for Chalk Box -logon uudelleenjulkaisu. Kaikista näistä tunnustuksista huolimatta he ovat kuitenkin nyt tehneet päätöksen yhdistää oman kumppanuutensa.

Kuuluisa japanilainen muotisuunnittelija Nigo otti eilen Instagramiin näennäisesti paljastavan kumppanuuden muutaman abstraktin kuvan avulla. Tynniskuvat sisälsivät tuttuja ihmistä, kuten sydämen graafinen, päälogo ja karhun logo, jotka kaikille on annettu kaws -hoito allekirjoitusten ‘x’ silmillä.

Tässä vaiheessa on nähdä, mitä juuri tämä kumppanuus sisältää, mutta voimme vain kuvata, että se on todennäköisesti erilaisia ​​lisävarusteita ja vaatteita. Muista pitää se lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikessa viimeisimmässä myyjän päällä! Muissa uutisissa kurkista Nike Dunk Low “Brooklyn Nets”.

väärä

Leave A Comment