Lyst paljastaa vuoden 2018 10 suosituinta lenkkaria

ja aivan kuten silmänräpäyksessä, vielä yksi vuosi on kulunut. Ilman epäilyksen varjoa 2018 on ollut yksi parhaimmista vuosista lenkkarien suhteen ja kunnioittaa fantastisen 365 päivän päättymistä, ostososasto -alusta Lyst on paljastanut vuoden kymmenen suosituinta lenkkaria. Heidän tulokset perustuvat etsimään, myytyyn, samoin kuin heidän sivustonsa kanssa, samoin kuin siinä on muutama yllätysjulkaisu, jota et ehkä ole odottanut.

Paksujen lenkkarien kuningas, Balenciaga Triple S, vie ensisijaisen paikan, kun taas hyped -siluetteja, kuten Nike Air Vapormax ja Adidas Yeezy, parantavat 350 V2: ta.

Perinteisemmät mallit tekevät paluun, kun Reebok Club C, Gucci Ace, sekä Golden Goose Superstar kiertävät kymmenen parhaan joukon näkyviä lenkkaria, mikä merkitsee siirtymistä paksuista isäkengistä perinteisempiin malleihin. Tästä huolimatta yllättävin tulos oli Giuseppe Zanotti Krissin korkea-asunto, jota emme odottaneet ollenkaan, etenkin koska Italian huippuluokan tuotemerkki ei ole tehnyt otsikoita vuodesta 2015. Koko listaus on seuraava:

1. Balenciaga kolminkertainen
2. Nike Air VaPormax
3. Golden Goose Deluxe -brändin supertähti
4. Adidas Yeezy parantaa 350 V2
5. Balenciagan nopeus
6. Nike Air Max 97
7. Gucci Ace
8. Adidas Originals NMD
9. Giuseppe Zanotti Kriss
10. Reebok Club C

Lyst havaitsi myös, että kaveri maksaa enemmän rahaa tuotteille kuin koskaan. Guy käytti tyypillisen 259,07 dollaria yhdelle tuotteelle, ja lenkkarit maksavat viime vuonna tyypillisestä 120 dollarista 253,18 dollariin. Ymmärrämme, mitä uskot Lystin kymmeneen suosituimpaan lenkkariin alla olevassa kommenttiosassa! Kun olet täällä, tutustu näihin 12 joululahjakonseptiin lenkkaripäästä, jolla on kaikki!

Leave A Comment