Supreme X Air Jordan 14 -kokoelma julkaisee tällä viikolla

kuukausien vuotojen ja kiusantekojen jälkeen, Supreme on vihdoin julkistanut kuumasti odotetun Air Jordan 14 -yhteistyön. Kaksikymmentä vuotta sitten debyytinsä tekemä siluetti kunnioittaa Michael Jordanin rakkautta eksoottisiin urheiluautoihin, erityisesti hänen henkilökohtaiseen Ferrari 550 Maranelloon. Itse asiassa se oli myös viimeinen kenkä, jota MJ käytti osana Chicago Bullsia, joten se on selvästi malli, joka on täynnä historiaa.

Saapuessaan kahteen erilliseen värivaihtoehtoon, mukaan lukien täysin valkoinen pari ja täysin musta pari, yhteistyöhön perustuva AJ14 on muotoiltu premium-materiaalien yhdistelmästä, mukaan lukien ultra Luxe-nahka ja voinen sileä nubuck. Sivupaneelit on vuorattu satoilla pienillä metallinappeilla, jotka antavat kengän melkein punk rock -inspiroidulla ilmeellä.

Tuotemerkin suhteen ikoninen Jumpman -logo osuu vampiin, kantapäähän ja pohjalliseen, kun taas Suprement’s Signature Futura -logo armahtaa kielen. Lopuksi, ylellinen urheiluautojen inspiroima merkki saapuu sivulle, täydentäen ulkoasun.

Korkeimman X Air Jordanin 14 on tarkoitus pudottaa myymälässä New Yorkissa, Brooklynissa, Los Angelesissa, Lontoossa, Pariisissa ja myös verkossa 13. kesäkuuta. Japani näkee julkaisun kaksi päivää myöhemmin 15. kesäkuuta. Kerro meille, jos aiot tarttua pariin, ja kun olet täällä, katso koko Nike -lenkkaria!

Leave A Comment