Opi koreaa Nike Air Force 1 “Hangul Day” -pakkauksella

Hallyu on termi, jota käytetään selittämään Etelä -Korean kulttuurisen kasvun pysäyttämätön aalto ympäri maailmaa, tuo kaikki heidän musiikkiin, muotiin, elokuviin, draamiin liittyviin asioihin, , samoin kuin paljon muuta. Sen lisäksi, että sanottiin, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että olet kuunnellut vähän K-popia aikaisemmin, samoin kuin monet erityisesti oli jo katsellut kalmarin peliä, joten jos haluat nähdä vielä yhden k-draaman ilman Tekstitykset tai laulavat BTS: n uusimpiin kappaleisiin sujuvasti, nyt tilaisuutesi!

Nike Air Force 1 “Hangul Day” -paketti esittelee 9. lokakuuta Korean kielen aakkoset kahden kontrastisen värisarjan kautta, jotka on verhottu Hangulin kanssa.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso paljon enemmän

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso paljon enemmän

“Cream/Sail” -versiossa premium -nahkapäällysteet ovat joustavan nylonpohjan yläpuolella, joka kuvaa Hangulia varpakotelon yli, samoin kuin neljäsosaa pääasiallisessa valkoisessa ompelussa, jossa on värejä muualla nyökkäyksenä Etelä -Korean lippuun. “Musta” luovutus valitsee sitten täyden sileän nahan kehittyvän aakkosten kohokuvioidun kanssa. Molemmat AF1 -tarjoukset debytoivat muistoksi Obangsaekin kantapään alueella (tavanomainen Korean värispektri).

Haluatko poliisin Niken ilmavoimien 1 “Hangul Day”? Varmista, että pysyt lukittuna parhaaseen täällä ainoan viimeisimpien Nike -pudotusten tarjoajalla. Associated News -lehdessä Nike Air Force 1 High Boot “Sotilaallinen vihreä” on valmis talveksi!

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment