Travis Scott herättää koskaan ennen nähnyttä Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack”

Travis Scott ei varmasti ole vieras, kun se liittyy Nike-yhteistyöhön. Hänen kuumasti odotetulla Travis Scott X -fragmentisuunnittelulla X Air Jordan 1 Low lanseerasi lopulta tällä viikolla ja viisivärinen Nike Air Max 1 -sarja, joka on asetettu myöhemmin tänä vuonna, mies ei koskaan taukoa. Kaiken tämän sanottuna La Flame on nyt tunnistettu keinuvan koskaan ennen nähtyjä Travis Scott X Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack”, ja otamme vielä ensimmäisen katsauksemme!

Yksi Beaverton-tuotemerkin ohjelmiston aliarvioituimmista siluetteista, Air Trainer 1 Mid loi legendaarisen Tinker Hatfieldin aina vuonna 1987. Suosittu siitä, että se on jalkineyrityksen ensimmäinen ristiinharjoittelumalli, se on erottuva keskijalkahihnastaan ​​ja kapseloitu ilmayksikkö alaspäin.

Scottin ottaminen kuuluisan parin maalataan maanläheiseen värivalikoimaan, jossa tummanruskeat paneelit käärivät kantapään ja varpaiden ympärille. Taaksepäin Swoosh armahtaa sivuttaiset ja mediaaliset sivupaneelit samalla tavalla Travis Scott X Air Jordan 1 korkealla vuodesta 2019, kun taas takaosa on poistettu “kaktus” -brändäyksestä Hajime Sorayama-tyylisessä kirjasimessa. Kaiken pyöristämiseksi välipohja on sijoitettu kumikumiin, viimeistelemällä mallin.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet Travis Scott X Nike Air Trainer 1 Mid “Cactus Jack” luonnossa, joten heistä ei luonnollisesti tunneta paljon. Varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle myyjälle paljon lisätietoja sen kehittyessä, ja kerro meille, mitä mieltä olet tästä tulevasta yhteistyöstä! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Travis Scott laski äskettäin Cactus Jack Film Partnership -kaupan A24: n kanssa!

Leave A Comment