AIME Leon Doren ’78 Porsche 911Sc asettaa tyylin Overdrive

AIMé Leon Doren maailman haltuunottoon, ei ole merkkejä hidastumisesta milloin tahansa pian, kun he ovat juuri paljastaneet viimeisimmän yhteistyönsä kenenkään muun kuin auto jättiläisen Porsche -ohjelman kanssa.

Tämä viimeisin kokeilu, joka syntyy Aimé Leon Doren autofanaatikon omistajan Teddy Santisin mielestä, näkee kaksi joukkoa yhdistymään palauttamaan vuoden 1978 Porsche 911 Super Carrera alkuperäiseen muotoonsa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun nämä kaksi ovat törmänneet, kuten Santis napautti aiemmin Porschessa vuoden 2020 alussa 964 Carreran palauttamiseksi.

Kuva Aimé Leon Doren kautta

Kuva Aimé Leon Doren kautta
Viimeisin ajoneuvo on nimitetty “ALD 911SC”: ksi, ja se on palautettu tarkasti ajanjakson korjaamiseksi Porschen klassisen moottoriosaston avulla. Ajoneuvon ulkopinta on maalattu 70 -luvun ystävällisessä oliivivihreässä, ja se on varustettu 16 “fuchs -pyörillä, räätälöityllä Aimé Leon Dore Super Carrera -merkillä ja kattotelineellä, joka sisältää vanhoja esineitä, kuten ikääntynyt Spalding -koripallo.

Kuva Aimé Leon Doren kautta
Ajoneuvon sisätila yksinkertaisesti tyhjentää 70-luvun ääniä, koska siinä on helmillä varustetut istuinpeitteet istuivat täysjyväisen lehmännahkaistuimen yläpuolella persialaisten tyylisten mattojen rinnalla, jotka korvaavat tavanomaiset kumi-automatot.

Kuva Aimé Leon Doren kautta
Valitettavasti kuin aikaisempi vastine, tämä ajoneuvo ei ole myytävänä, vaan se seisoo puhtaasti astiana sekä tyylin että ilmaisun suhteen. Muissa uutisissa, ovatko NFT: t todella lenkkarien tulevaisuus?

Kuva Aimé Leon Doren kautta

Leave A Comment