Uima -apina ja pakettiautot yhdistävät voimansa tullikapseliin

japanilainen katuasteen edelläkävijä. Uima -apina on tarkoitus ryhtyä Kalifornian jalkineiden legendan pakettiautojen kanssa, joissa duo työskentelee useiden siluettien parissa, jotka tarjotaan räätälöityksi . Pakkaus viettää Kiinan Bape -myymälän 10. vuosipäivää, ja kaikki mallit rajoittuvat pieneen tuotantojoukkueeseen.

Paria, kuten Old-Skool, ERA, Authentic ja Sk8-HI, tarjotaan eri väripaleteissa, esittäen Bape: n allekirjoituksen apinan pään naamiointikuviot heti tunnistettavalle ilmeelle.

Kuva pakettiautojen kautta
Kaikki parit valmistetaan pakettiautojen allekirjoituskestävästä kangaskankaasta, mikä tekee niistä enemmän kuin sopivia päivittäiseen kulumiseen ja jopa kykenevä käsittelemään rullalautailua. Valkoiset nauhat viimeistelevät jokaisen parin ilmeen klassisilla logo -välilehdillä, jotka ovat näkyviä hienovaraisesta brändäyksestä.

Tietenkin, kuten mikä tahansa julkaisu, joka houkuttelee uima -apinan apua, nämä ovat jonkin verran rajoitettuja, ja julkaisu tapahtuu vain Kiinassa. Osallistujat pääsevät arpajaiseen ollakseen mahdollisuus saada kätensä pariin.

Kuva pakettiautojen kautta
Bape X Vans Customs -kokoelma on tarkoitus käynnistää Kiinassa 15. joulukuuta, vaikka olisit muualla maailmassa, niitä on melko vaikea saada! Sillä välin, tutustu muuhun sivustoomme ja kun olet täällä, katso näitä 15 upouutta tippaa jälkeläisillä!

Kuva pakettiautojen kautta

Leave A Comment