Hiroshi Fujiwara kiusaa Fragment Design X Nike Zoom Vaporfly -tapahtumaa seuraavana%

tänä vuonna oli ehdottoman valtava Hiroshi Fujiwaralle. Saatuaan takaisin legendaarisen Dunk High “Pekingin” ja ryhtyessään teollisuusjättiläisiin, kuten Chitose Abe ja Travis Scott, Streetwearin kummisetä on nyt ottanut Instagramiin kiusatakseen tulevaa fragmentin suunnittelua x nike zoom vaporfly seuraavaksi – ja olemme nyt Ensimmäinen katsomme!

Seuraava prosentti on yksi Beaverton -tuotemerkin innovatiivisimmista juoksukengistä. Yhdistämällä kaksi heidän uraauurtavaimmista tekniikoistaan, Zoomx -vaahtoa ja höyrysainetta, Swoosh kutsuu sitä nopeimmaksi kenkäksi, jonka he ovat koskaan tehneet. Se on myös yksi harvoista saatavilla olevista kengistä, jossa on täyspitkä hiilikuitulevy, joka on infusoitu välipohjassa seuraavan tason mukavuutta ja tyynyä varten.

Fujiwaran IG -viestin mukaan hänen ikoninen juoksija on osa Nike -alustan. Vaikka emme ole varmoja siitä, mitä näkökohtia pystyt mukauttamaan, olemme melko sellaisia, että väri voidaan vaihtaa samoin kuin Swooshin sijoittaminen. Muut ominaisuudet, mukaan lukien “suunniteltu maailmanluokan juoksijoiden tarkalle eritelmille. Nike juoksi”. Pysyy todennäköisesti ehjänä, samoin kuin kantapäässä oleva “FRGMT” -tekstinä, joka vahvistaa kollabia.

Ei ole uutisia siitä, milloin fragmentisuunnittelu x nike zoom höyrystys seuraava% käynnistyy, mutta jos olet hypebeast-maratonjuoksija, nämä ovat välttämättömiä. Kerro meille, mitä mieltä olet japanilaisen visionäärin seuraavasta Swoosh -collabista, ja siihen liittyvissä uutisissa tämä tuleva Nike Dunk High on koristeltu Itä -Aasian vaikutteilla!

Kuva Fujiwarahiroshin kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment