Vintage -vibmes -esiintyminen Nike Air Force 1 “Pidä he tuoreena”

Nike Air Force 1 “Keep Em Fresh” on Swoosh -joukkueen uusin ottelu ajatonta ilmavoimien 1 siluetti, joka on ollut tukiasema kierroksissa Lukuisat siksi, että 1982. Sen on kehittänyt legendaarinen Niken työntekijä Bruce Kilgore, ja koska silloin sillä on legendaarinen asema jalkineiden maailmassa ja isännöi kaikkien aikojen tunnetuimpia yhteistyötä suositun amerikkalaisen räppari Travis Scottin ja Popularin kaltaisten kaltaisten kanssa Muotisuunnittelija Virgil Abloh.

Jos olet ollut ajan tasalla uusimmista suuntauksista, viimeaikainen villitys on kyse ikääntyneistä lenkkarista. Vaikka lukuisat lenkkaripäät ovat alkaneet antaa kengänsä ahdistuneen muutoksen hiekkapaperilla, jotkut ovat jopa menneet räätälöimään laatikko-tuoreparia vasta kehitettyjen lenkkarien tahramerkkien kanssa, jotta saadaan heti vintage-valmis esteetti ilman, että tarvitset odottaa useita vuosia ennen Potkunsa poistaminen tai käytetyn myyjän löytäminen eBayssa. Vaikka tämä ei todellakaan ole kaikkien kuppi teetä, jotain siitä varmasti houkuttelee muita.

Kuva Niken kautta
Viimeisimmän AF1-variantin osalta Beavertonissa sijaitseva urheiluvaatteet ovat saavuttaneet maahan juoksemisen tämän aivan uuden väritietä varten. Tarkempi katsaus virallisiin kuviin, joita meillä on täällä ainoassa palveluntarjoajassa, näyttää tämän tulevan AF-1: n löysästi käärittynä ja ommeltu kevyesti reunoja pitkin laatikkopaperi, joka kutsuu sinut repimään sen ja paljastamaan alla olevan mallin.

Työskentelemällä matalaprofiilissa, kaikki ominaisuudet, jotka tekivät ilmavoimien 1 tunnettujen ilmavoimien 1, ovat edelleen läsnä kuin koskaan tällä iteraatiolla, näkyvästi rei’itetyn varpakotelon lisäämiseksi kestävyyden ja swoosh-merkkisten sivupaneelien, kielen ja kielen ja kielen ja kielen ja kielen ja kielen ja kielen ja kielen ja kielen varalta Kantapää, nämä ovat niin klassisia kuin se saa. Palkittujen kaavien osalta kellastuminen esiintyy koko valkoisessa romahtamassa nahkaisessa yläosassa ja monissa erityisesti täyspitkässä Nike-ilmatyynytettynä keskipohjan alla täysin värjättynä, jotta tämä ikääntynyt vaikutus antaa.

Niin mitä mieltä olet? Aiotko lisätä Nike Air Force 1 Low “pidä heidät tuoreena” kokoelmaan? Jos haluat pysyä uutisten edessä, tarkista täällä ainoan palveluntarjoajan kanssa luettelo valittujen myyjien luettelosta, joka on nimetty käynnistämään parin, ja niihin liittyvissä uutisissa tutustu näihin Nike Air Force 1 Gore-Tex-lenkkariin, jotka ovat nyt alennuksessa!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave A Comment