Familia X Nike SB Dunk Low “First Avenue” on melko todella tähti-studd

. On kulunut yli kuusi kuukautta ottaen huomioon, että ensin huomasimme Familia X Nike SB Dunk Low “First Avenue” ja sekä Koska sen mahdollinen julkaisu onkin parempi ja lähempänä, otamme nyt paljon perusteellisempaa katsausta tulevaan yhteistyöhön. Se on tehty yhteistyössä Minneapolisissa sijaitsevan rullikaupan kanssa, se kunnioittaa kaupungin legendaarista sijaintia, joka löytyy 701: stä First Avenue North.

Tässä Dunk Low -tapahtumassa on täysin musta ylempi tiili, joka jäljittelee laitoksen ulkopuolelta, ja siinä on erittäin premium-rakennus, joka varmasti kestää ajan testin. Minneapolisin erittäin omaan prinssiin, jotka tekivät aivan ensimmäisellä avenuella useita kertoja, “jännitteen violetti” korostukset, jotka löydettiin koko Alludelle. Varjo on myös nyökkäys hänen 1984 -albuminsa Purple Rain, jonka on sijoitettu Rolling Stoneksi numeroksi kaksi 1980 -luvun 100 hienoimman albumin luettelossaan, ja numero 8 kaikkien aikojen 500 suurimman albumin luettelossa.

Kuva familian avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tähtigrafiikka voidaan löytää brodeerattuna kantapäästä valkoisena, kun taas varpaiden rei’itys ja kumipohja ovat kaikki täynnä tähtiä, jotka ovat harhauttaneet rakennuksen ulkopinnan 500 tähteä. Ruudullinen pohjallinen on oodi laatoitukselle aivan ensimmäisellä kadulla, samoin kuin kaiken pyöristämiseksi, Nike Swooshille on annettu heijastava pinta, joten voit näyttää nämä sekä päivällä että yöllä.

Familia X Nike SB Dunk matala “prinssi” vähenee yksinomaan rullikaupoissa, joista monet heistä avautuvat alueellisille asukkaille 9. joulukuuta. Ymmärrämme, mitä uskot tähän tähtitaivaan yhteistyöhön, ja kun olet täällä, voit myös keskittyä Polaroid X Nike SB Dunk Low -tapahtumaan!

Kuva familian avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment