NOCTA X Nike Hot STEP Air Terralla on vihdoin julkaisupäivä

sen jälkeen, kun Draken innokkaasti odotettu Nocta X Nike Hot Step Air Terra -yhteistyö on vihdoin saanut julkaisupäivän. Sekä mustat että kolminkertaiset valkoiset variantit on asetettu pudottamaan, ja runsaasti lenkkarit valmistautuvat lisäämään nämä kokoelmiinsa. Lenkkarit on kiusannut vuotaneissa kuvissa paljon kertoja, mutta nyt meitä on kohdeltu Niken virallisille kampanjikuville, jotka esittelivät, miltä lenkkarit todella näyttävät.

Ensinnäkin NOCTA X NIKE HOT STEP AIRA Terra “White Chrome”, joka esittelee enimmäkseen valkoisen ulkonäön, jossa kromimetallitiedot lisäävät ylimääräisen syvyyskerroksen malliin. Siluetti on aivan uusi tämän yhteistyön kannalta, mutta se saa inspiraatiota 2000-luvun alkupuolella Retro Air Max -julkaisusta, ja ulkopohjassa on runsaasti swoosh-yksityiskohtia ja keltaisia ​​aksentteja, jotka tekevät niistä erittäin monipuolisen lenkkarin.

Kuva Nikenocta X Nike Hot STEP Air Terra “valkoinen”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenocta X Nike Hot STEP Air Terra “valkoinen”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Valkoisen parin vastakohtana Nocta X Nike Hot Stage Air Terra “Triple Black” käyttää sen sijaan ehdottoman salaista ilmettä, joka epäilemättä pariksi täydellisesti tradsuit. Chrome Swooshes on jälleen läsnä ja tällä kertaa noin 3M yksityiskohdat ovat mukana, mikä osoittaa, että nämä heijastavat pimeässä. Paksu välipohja piilottaa runsaasti tyynyä, ja myös näkyvä Air Max -yksikkö kantapään alla.

Jos pidät tulevan Nocta X Nike Hot Step Air Terran ulkoasusta, hyvä uutinen on, että molemmat parit julkaistaan ​​maailmanlaajuisesti 3. maaliskuuta NOCTA -verkkosivuston avulla, ja sen odotetaan seuraavan laajemman julkaisun. Varmista, että se on lukittuna ihanteelliseksi täällä kaikkien nykyisten lenkkarien uutisten ja päivitysten ainoan myyjän kanssa, ja kun olet täällä, tutustu tähän upouuteen ilmavoimiin 1!

Kuva Nikenocta X Nike Hot STEP Air Terra “Musta”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Nikenocta X Nike Hot STEP Air Terra “Musta”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment