Ensimmäinen katsaus Adidas Originals Torsion ZX 4000 4D

saatuaan välähdyksen 4D-5923: sta viime kuussa näyttää siltä, ​​että Adidas Originals pudottaa jälleen yhden Futurecraft 4D-siluetin, Adidas ZX 4000 4D -muodossa, Adidas 4000 4000 , Ja poika, onko se hullua.

Oppitunti ainutlaatuisessa lenkkarin muotoilussa, vääntö ZX 4000 4D: n yläosa on muotoiltu materiaalien yhdistelmästä, mukaan lukien premium -mokkanahka ja hengittävä verkko. Maalattu mustalla väriaineella, sinisen, harmaan ja punaisen osumia on läsnä väripopissa. “Amy2k”; Brändäys voidaan nähdä kielellä, joka on kirjoitettu retro -kirjasimella.

Nyt Pièce de résistance. Kuten nimensä viittaa, vääntö ZX 4000 4D istuu täyspitkän Futurecraft 4D -välipohjan yläpuolella, joka on kytketty “tuhkavihreään” sävyyn, ja kaiken pyöristämiseksi, kuten nimensä viittaa, futuristinen lenkkari käyttää Adidasin vääntötekniikkaa, joka tarjoaa korkeamman Tuki- ja vakausasteet ja mahdollistaa keskijalan sopeutua maahan vaivattomasti.

Melkein mitään muuta ei tiedetä Adidas Originals Torsion ZX 4000 4D: stä, joten muista pitää se lukittuna ainoaan toimittajaan lisää uutisia, kun se kehittyy! Mitä mieltä olet tästä lenkkarista? Tuletko kopioimaan? Mitä kaksi muuta lenkkaria haluat nähdä yhdessä? Kerro meille ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa! Aiheeseen liittyvissä uutisissa siksi Adidasin Futurecraft 4D on niin tärkeä.

Kuvia Yankeekicksin kautta

Leave A Comment