Nike Air Force 1 Low-kokeellinen ”USPS” saapuu ensisijaiseen postilaatikkopakkaukseen

äskettäin Nike on ollut kiireinen Tokiossa valmistelemalla Japanin inspiroimien lenkkarien kokoonpanoa, mukaan lukien lähikauppa Fried Chicken Air Air Max 90 ja sellainen, joka jopa jäljittelee heidän perinteisiä Onigiri -riisipallojaan. Tiesimme kuitenkin vähän, että Swoosh-brändin Yhdysvaltain pääkonttori oli myös valmistautumassa julkaisemaan Nike Air Force 1: n kokeellinen “USPS” Air Force 1 -kokeinen “USPS”. Tämä viimeisin heidän ajattoman klassisen AF-1 -versio saapuu väriväylälle, joka muistuttaa urheiluvaatteiden jättiläisen virallisen postilaitospartnerin toimituslaatikkoja USPS: ssä.

Kutsutko itseäsi Sneakerheadiksi vai ei, ilmavoimat 1 on kiistatta shoedrobin niitti. AF1: n kokeellinen malli Niken N.354: n käynnissä olevasta projektista on kuitenkin se, jota tarvitset vähän rohkeutta flauntiin siellä. Lyhyesti sanottuna vaahtomainen materiaali peittää koko rakenteen, jopa rei’et varpakotelon poikki, jättäen vain nauhat etujaloon, sukkavuoren ja kestävän kumipohjan jalkojen alla koskemattomiksi.

Kuva Niken kautta
Kengän ylä- ja täyspitkä ilmavälipohja on koteloituna olevaan kerma-arvoon, joka on koteloitu laajassa toistuvan tekstin joukossa sinisellä, joka lukee “Air Force 1”, “N.354” punaisella lateraalisella Profiilin swoosh ja kantapäässä varustetarra, joka esittelee kaikki vaadittavat tiedot paketin lähettämisessä. Jälkimmäiset komponentit, kuten pehmustetut kielet, sisävuori, vedä välilehdet ja kaikki kokeellisten AF1: ien allekirjoitustiedot, kuten pitsikorut, on päällystetty “Ashen Slate” ja “Royal Blue” -äänissä sen pyöristämiseksi.

Nike Air Force 1: n kokeellinen haamu “USPS” odotetaan laskevan seuraavien seuraavien viikkojen ja valitsevan jälleenmyyjien kautta maailmanlaajuisesti 120 puntaa pop. Joten siirry App Storeen, lataa virallinen TSS -sovellus ja pidä nämä ilmoitukset kytkettynä pysymään tietäen tämän lanseerauksen ja monien muiden Nike -kouluttajan julkaisupäivien ajan. Aiheeseen liittyvissä uutisissa Virgil Abloh vahvistaa off-white x nike -ilmavoiman 1 “University Gold”!

Kuva Niken kautta

Kuva Niken kautta

Leave A Comment