Kellu kuin perhonen tämän patta x Peter Angelo Simon “Muhammed Ali” -kokoelman kanssa

, joka noudattaa heidän kumppanuudensa italialaisten teknisten vaatteiden jättiläisten C.P. Liiketoiminta aiemmin tällä viikolla näyttää siltä, ​​että Patta ei osoita viitteitä hidastumisesta kesällä! Amsterdam -pohjainen tuotemerkki on ryhtynyt Brooklynin kanssa löytämään ammattimaisen valokuvaajan Peter Angelo Simonin sekä kustantaja Reel Art Pressin tarjotakseen pienen kapselikokoelman, joka osoittaa kunnioitusta kukaan muu kuin Muhammed Ali.

Peter Angelo Simon on pitkään ja maineikkaassa urallaan kiinni muutaman suurimman nimen sekä urheilulajissa että popkulttuurissa raskaansarjan nyrkkeilylegenda Muhammed Ali on yksi merkittävimmistä esimerkeistä. Hyödyntämällä kuvia Simonin kirjasta Muhammad Ali: Fighter’s Heaven, trio on työskennellyt yhdessä tarjotakseen kapselikokoelman, joka koostuu neljästä erilaisesta hikosta ja t-paitoista. Tämä yhteistyö, jonka otsikko on “Patta Fighter’s Heaven”, on välttämätön poliisi kaiken tyyppiselle upealle tieteelle.

Kuva Yamadu Roosin kautta
Neljä tyyliä toimivat Simonin kuvat Ali: stä, jotka on koristeltu niiden yli “Fighter’s Heaven 1974” -lehdessä, joka on painettu yksityisiin sijoitteluihin. Tämän lisäksi allekirjoitus Patta -logo esiintyy jokaisessa vaatteessa. Väriyhdistelmä koostuu kolmesta neutraalista väristä, joissa on musta, kanervaharmaa ja valkoinen kaikki tarjolla.

Kuva Yamadu Roosin kautta
Koko kokoelma tarjotaan Patta -verkkokaupan kautta 29. toukokuuta. Ymmärrämme, jos käsittelet kopioidaksesi jotain ja muista “kellua kuin perhonen pisto kuin mehiläinen”! Muissa uutisissa ainoa toimittaja pysyy uskollisena joukkueelle Nike Dunkin kanssa!

Kuva Yamadu Roosin kautta

Leave A Comment