Logo, joka kattaa koko Comme des Garçons x Vans Lampin

, valmistaudu upouuteen Comme des Garçons x Vans Lampiniin! Muutaman viime vuoden aikana CDG on ottanut Streetwear-markkinat myrskyllä ​​työskentelemällä yhdessä maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa, kuten Converse ja Stussy. Koska brändi julkaisee uuden tyylin, brändi varmistaa, että fanit ymmärtävät, kuka loi tämän lampiparin sirottamalla CDG -logonsa yläosan ympärille.

Kuva pakettiautojen avulla
Vintage-tyyli on muotoiltu kankaan yläosalla, joka on erittäin hengittämätön, samoin kuin sivut, varpa ja kieli ovat kaikki korostettu yksivärisellä CDG-logolla voimakkaassa painatuksessa. Paksulla pohjalla, joka lisää sitkeyttä ja pitää sinut mukavana, kuvioitu kulku tarjoaa optimoidun otteen. Uskomattoman yksinkertainen tyyliä, sekä paahdetun mustan ja valkoisen värin ansiosta, nämä ovat ehdottomasti uusia suosikkejasi. Rajoittamattomien pukeutumismahdollisuuksien avulla käytä näitä mitä tahansa denimistä tai lenkkeilijöistä räätälöityihin erotteluihin.

Poliisin saatavilla 11. joulukuuta CDG X Vans Lapin ovat paras herkku sinulle tai elämäsi määrittelemättömälle harrastajalle. Aseta hälytykset ja valmistaudu hankkimaan parin CDG: n verkkokaupasta ja pitämään se lukittuna ainoaan myyjään, joka on ensimmäinen, joka ymmärtää kaiken nykyisistä Vans -uutisista, julkaisuista ja uudelleenkokoista.

Kuva pakettiautojen avulla

Leave A Comment