Ensimmäinen kuva ilmestyy sumusta X Nike

, kun otetaan huomioon, että huhut vuotivat ensin vuonna 2017, Sneakerheads ovat odottaneet kärsivällisesti Fog X Nike -yhteistyön ulkoasua. Tuo päivä on vihdoin tullut, kun kuvat, jotka ovat juuri pinnoitettuna Jumalan verkkokaupan huolenaihetta.

Jerry Lorenzo – Jumalan huolenaihe – on jonkin verran edelläkävijä kadun pukeutumispaikassa. Vaikka monet muut tällä hetkellä etiketit esittelevät nykyaikaisen tyylin, Lorenzo valitsee urheiluvälineet, joiden vihje on 90 -luvun grunge. Fog X Vans -kokoelman menestyksen vuoksi uutiset potentiaalisesta Nike -kumppanuudesta on ymmärrettävästi tarttunut lenkkarin kohtaukseen.

Tämä ensimmäinen ilme kasvoi osana kuvien katologia Jumalan kuudennen kokoelman huolestuttamiseksi. Katso täältä, kuten kukaan muu kuin Hollywood -näyttelijä Jared Leto urheilee joitain syksyn/talven esineitä.

Enemmän kengän kuin lenkkarin, sumua x nike sisältää premium -nahkapäällikön ja tonaalisen beige -värien. Mukana on sarja paksuja köysirauhoja ja pieni swoosh istuu sivuseinän poikki. Paksu siluetti näyttää myös esittelevän ilmayksikköä kantapäässä.

Tästä yhteistyökenkästä ei tiedetä paljon, vaikka huhut ehdottavat lokakuun julkaisua. Pidä se lukittuna @Thesolesupplierille paljon enemmän uutisia ja tiedottaa nykyisestä yhteistyöstä.

Leave A Comment