Tässä on jalka-katsaus Sacai X Nike -vaholin “Dark Iris Orange”

Se on kumppanuus, jonka näet kaksinkertaisen, Sacai X Nike -kokoelma saa pian paljon suuremman. Tämän marraskuun aikana neljä elinvoimaa tippaa, vaikka odotetaan eteenpäin, näyttää siltä, ​​että enemmän tyylejä on tulossa vuonna 2021. Ota vain Sacai X Nike Vaporwaffle Dark Iris Oranssi; Äskettäin vuotanut kenkä vuotanut äskettäin yhdessä pehmeän Sesame Colourwayn kanssa.

Kuva repgod888: n kautta
Täällä saamme ihailemaan tätä vilkasta paria jalka, samoin kuin heti voimme nähdä, että tämä on erilainen verrattuna marraskuun tyyleihin. Se ei tarkoita sitä, että mitä tahansa ei kaksinkertaistu tosi sacai -tyyliin, mutta nämä toiminnot pehmustettu nylon tuon rei’itetyn verkon sijainnissa.

Kuva repgod888: n kautta
Se on törkeä värisuunnitelma, joka tekee niistä niin houkuttelevia. Sacai Creator Chitose Abe valitsee raskaan hyödyntämisen violettia, joka on vastakohtana hyvin eloisa oranssi swoosh ja kantapääpaneeli. Jopa alaosa valitsee kaksisävyisen värisuunnitelman, jossa on kermavaahto, joka on kerrostettu tuon mojovan välipohjan väliin.

Kuva repgod888: n kautta
Lausunnon lenkkarina Sacai X Nike -höyryyn on kaukana tavanomaisesta; Kaksinkertaistetut nauhat, välipohja sekä swooshit tekevät siitä yhden epätavallisimmista Nike-yhteistyöistä.

Rakasta tai pidä siitä, nämä eivät ole myyntiä yhdessä tulevien marraskuussa tapahtuvien tippojen kanssa. Pysy ajan tasalla lisää päivityksiä, koska vahvistamme pian julkaisutiedot Sacai X Nike -höyryyn “Purple Orange”. Associated News -sivustolla katso virallinen katsaus Sacai X Nike Vaporwaffle “Sail” & “Musta” täällä.

Kuva repgod888: n kautta

Leave A Comment