Ensimmäinen katsaus Nike Air Fitness -ohjaajaan 1 SP “Honeydew”

, kuten olemme jo ennustaneet, 2022 tulee olemaan melko mielenkiintoinen vuosi Air Fitness -ohjaajalle 1. Yksi aliarvioituimmista Tinker Hatfield -suunnitelmista Siluetti, joka on koskaan tehty, se esiteltiin kaikki menetelmät vuonna 1987 ja sen tyyli on pysynyt melko muuttumattomana, koska – hyvin, tähän asti. Tutkittuaan “korianteriin”, saamme nyt ensimmäisen kerran katsomme Nike Air Fitness -ohjaajalle 1 SP “Honeydew”!

Kun “Honeydew” on perinteinen muotoilu vielä yhdeksi ulottuvuuteen, se tarjoaa kenkälle futuristisen estetiikan, joka todella kasvaa meille. Maalattu sinisen, ruskean, vihreän ja harmaan eri sävyihin, se on myös muotoiltu myös materiaalien menagerista. Ballistisesta sovittamisesta pohjaan nylonkieleen kaikki menetelmä sileään nahkapaneeliin, joka kääri lenkkarin ympärille, tämän on oltava yksi selkeimmistä nikistä, joita olemme nähneet erittäin pitkään.

Kuva Hichem.og_: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Hichem.og_: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Swoosh-tuotemerkki voidaan löytää kaikkialla, kun taas uudet heimojen malli-vaikutteiset yksityiskohdat toimivat myös merkittävällä toiminnalla tällä värillä. Allekirjoitussolki on päivitetty paljon teknisemmälle ilmeelle, samoin kuin tämän alla, kun löydät vintage -keltaisen ilmapohjan, joka on niin mukava kuin se saa.

Nike Air Fitness -ohjaajan 1 SP “Honeydew” odotetaan vähenevän erittäin pian, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoalle tarjoajalle paljon enemmän julkaisutietoja sen kehittyessä! Jos et ole varma, mitä kokoa saada, tarkista sitten hyödyllinen koko -opas sekä siihen liittyvissä uutisissa, Houston Oilers vaikuttaa selvästi tähän Travis Scott X Nike Air Fitness -ohjaajaan 1!

Kuva Hichem.og_: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Hichem.og_: n kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment