Air Max 97 vs Air Max 98: Mikä nike pidät?

Viime vuonna Nike toi takaisin legendaarisen Air Max 97: n 20 -vuotisjuhlaansa, ja tällä herätyksellä tuli joukko erittäin korkeaa lämpöä koskevia kollabeja Skeptan ja Virgil Ablohin kaltaisista. Monille Air Max 97 oli vuoden 2017 lenkkari.

Tänä vuonna näemme kuitenkin toisen tunnetun siluetin – Air Max 98: n – paluun. Tämän juhlimiseksi haluamme katsoa joitain parhaimmista Air Max 98: sta, jotka ovat pudonneet tähän mennessä, ja joitain great -aineita, jotka ovat Pudotuksen vuoksi vertaamalla niitä viime vuonna pudonneisiin parhaisiin Air Max 97 -laitteisiin. Miehet päätät sitten, minkä mallin mielestäsi tulee päälle!

Valkoinen X Nike Air Max 97

Virgil Ablohin klassisen AM97: n ottaminen nostaa siluetin aivan toiselle tasolle. 20. marraskuuta pudonneesta ‘kymmenen’ kokoelmansa jälkeen hänen halutunsa X Nike Air Max 97: n off-White X Nike Air Max 97 -tapahtuman jälkeen on melko niin puhdas kuin se saa. Jos voit kopioida parin näistä maksamatta kaksinkertaista vähittäiskauppaa, olet melko paljon osunut jättipottiin.

Skepta x nike air max 97 ‘sk’

Vaikuttavan brittiläisen grime -taiteilijan Skeptan Skepta X Nike Air Max 97 ‘SK’ vaikutti voimakkaasti hänen matkansa Essaouisaan, Marokkoon. Koko yläosassa irisoivia sävyjä löytyy ‘Alien Green’ ja ‘Dark Burgundy’ -sävyistä, jolloin tälle Air Max 97: lle annetaan uskomattoman ainutlaatuinen estetiikka. Jos etsit paria genrejä uudelleensijoittajia, älä etsi enää.

Nike Air Max 97 ‘kesäasteikot’

Epäilemättä vuoden 2017 puhtain kesä crep, Swoosh tappoi sen melko paljon Nike Air Max 97 ‘kesäasteikolla’. Hienovaraisten kerma sävyjen ja valkoisen mittakaavan yksityiskohdat koko ajan, tämä oli väritie, joka keskittyi huomattavasti yksityiskohtiin. Täysin pituus ilmayksikkö on myös esillä täällä, mikä tarkoittaa, että mukavuustasot ovat kaavioiden ulkopuolella.

Nike Air Max 98 ‘Gundam’

Nike Air Max 98 ‘Gundam’ -juhlaan on inspiraatio japanilaisesta anime -Gundamista, joka johtaa tulevina kuukausina tulevien kuukausien joukossaan tulevien kuukausien aikana juhlimaan 20 -vuotisjuhlia. Alkuperäisessä 1979 -TV -sarjassa. Koska se oli OG -väri, tämä oli uskomattoman kova poliisi, vaikka tuotantomäärät olivat korkeat. Emme voi sanoa, että olemme edes hieman hämmästyneitä.

Nike Air Max 98 ‘Triple White’

Nike Air Max 98 ‘Triple White’ on vuoden 2018 ylin kesäkenkä, joka on Colourway katsomaan. Suorassa kilpailussa vuoden 2017 “kesäasteikkojen” kanssa näiden rapeajen puhtaiden crepsien hype on poissa kiskoista, ja julkaisupäivä on vielä enemmän. Jos etsit lenkkarien paria keinua lämpiminä kuukausina, nämä ovat tiettyjä kopioita.

Korkein X Nike Air Max 98 ‘käärmeennahka’

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ylin X Nike Air Max 98 ‘käärmeennahka’, joka käynnisti takaisin vuonna 2016 neljässä erillisessä värillisessä, on moderni klassikko, joka on varmasti tämän luettelon tilan arvoinen. Synteettiseen käärmeennahkaan pukeutuneena 3M: n osumalla koko ajan, kenkä on epäilemättä yksi suurimmista AM98: sta, joka on koskaan osunut hyllyihin.

[SocialPoll ID = “; 2487207 ″]

Leave A Comment