Kerwin Frost X Adidas on outoa tästä joustavan inspiroidun ratapuvun

kanssa “Onko Kerwin Frost tunne kunnossa?” on yleensä ensimmäinen uskottu, joka liittyy päämme, kun näemme nykyisen kehityksen Harlemissa syntyneestä DJ: stä. Tuotettuaan erityisen “superstauted” -superstaarin elokuussa Kerwin on palannut jälleen kerran viimeisimmällä työstään – kolmella raidalla: YTI -tracksuit.

Koostuu sekä kappaleen yläosasta että tracksuit -pohjista, tämä viimeisin käyttämällä toimii yhdessä täydellisen kauhistuttavan lumiukon ulkonäön tuottamiseksi. Itse kappaleet on valmistettu polyakryylistä, jotka on sekoitettu väärennettyihin turkisiin sekä “urheilullinen siniseen” että valkoisiin sävyihin. Paremman tarkastuksen jälkeen voit samoin alueen adidasin allekirjoituksen sekä kuuluisan Trefoil -logon, joka on esillä jaloilla, käsivarsilla, irrotettavalla hupulla, rinnalla ja puolivälissä.

Kuva adidasin avulla
Molempien vaatteiden muoto on suuri samoin kuin vaatteen karkean näköisestä ulkopinnasta huolimatta, se on pehmeä kosketus ja mukava. Joten yritätkö löytää seuraavan Halloween -pukeutumisen tai suunnittelet siirtymistä Himalajalle, ainakin voit tehdä sen mukavasti.

Molemmat kappaleet tarjotaan nyt Adidasin verkkosivustolla, jonka ylin vähittäiskauppa on 315 puntaa, sekä pohjat 270 puntaa. Muissa uutisissa Kaws X Human palasi kolmanteen yhteistyökokoelmaansa.

Kuva adidasin avulla

Leave A Comment