Vapauta muistutus: Älä missaa Sean Cliver X Nike SB Dunk Low “Holiday Special”!

Vuoden 2020 lopullisena sulkemisen yhteydessä Swoosh on ryhtynyt yhteistyöhön Sean Cliver X Nike SB Dunk Low -taiteilijalle “Holiday Special” -tapahtumaan. Vuoden kuumin siluetti, tämä on paras tapa sulkea ihmiskunnan historian pahimmat 365 päivää, ja se julkaistaan ​​lopulta huomenna 18. joulukuuta kello 8.00 Nike UK: ssa!

Cliverin toinen dunk matala vuodessa sen jälkeen kun Strangelove-rullalautat X Nike SB Dunk on alhaalla aiemmin tänä vuonna, “Holiday Special” seuraa samaa kaavabittiä antaa sen vähemmän valentines-more-kristit uudelleen. Pastelinsinisen mokkanahkapaneelit ovat valkoisen romahtuneen nahkapohjan parissa matkalla koko kengään erittäin lumoavan ilmeen, jota on vaikea sivuuttaa.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Metallinen kulta Nike Swoosh ampuu sivuttaisten ja mediaalisten sivupaneelien yli, ja tätä täydennetään ompelemalla välipohjan ympärille. Mistä puhutaan, vain jalkojen alapuolella on jäinen sininen ulkopohja, joka on koristeltu kuohuviinellä kimallella, joka varmasti kääntää päät. Kaiken pyöristäminen parista räätälöityjä pohjallisia viimeistelee suunnittelun, vasemmalla näkyy ryhmän tonttuja, jotka tekevät leluja suureksi päiväksi ja ihanteellisella “Nike SB” -logolla sekä Cliverin allekirjoituksella kaadettu päälle .

Laskeudu huomenna 18. joulukuuta kello 8.00 Nike UK: lla, et halua missata Sean Cliver X Nike SB Dunk Low “Holiday Special” -tapahtumaa, joten varmista, että pidät sen lukittuna pohjakauppiaan parhaiden mahdollisuuksien kopioimiseksi. Kerro meille, lisäätkö nämä henkilökohtaiseen kiertoon tällä kaudella!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment