Kaikki Nike ‘Script Swoosh’ -paketin

uudelleenkokoiset koot paljastettiin aiemmin tässä kuussa osana “Swooshin kehitystä”; Pakkaus. Kunnioituksena yhdelle maailman tunnetuimmista logoista Nike juhlii suosittua punkkia ja vuosikymmenien aikana paljon muokattuja malleja.

Aloittaa asiat, mistä aloitat paremmin kuin alku? Ensimmäisen Nike Swooshin suunnitteli tuolloin graafisen suunnittelun opiskelija Carolyn Davidson. Näiden alkuperäisten piirustusten innoittamana Nike ‘Script Swoosh’ -paketti vie sen takaisin perusteisiin. Se lanseerattiin äskettäin, mutta paljon koot olivat nopeasti myyneet. Onneksi tämä yksinoikeudellinen pakkaus yhteistyössä jalkakaapin kanssa juuri uudelleen!

Davidsonin suunnittelun yksinkertaisuus tarjoaa tärkeimmät inspiraatiot ilmavoimien 1, Air Max 97: n ja viritetyn välillä 1. Jokainen näistä suosituista siluetteista saa vielä paljon houkuttelevamman, kun punainen ja musta on hienovarainen käyttämällä puhdasta valkoista yläpäätä vastaan.

Jopa paljon enemmän tyylejä julkaistaan ​​pian kokoelmaan, mukaan lukien ‘Sunburst’ ja ‘Swoosh Chain’ -paketti. Pysy liimattuna Sole Toimittaja -sovellukseen saadaksesi paljon enemmän päivityksiä ja julkaise muistutuksia käynnistämisessä.

Leave A Comment