Nike SB Dunkin matala “vaaleanpunainen sika” vaikuttaa perinteinen Porsche Racecar

, jota emme ymmärrä tarkasti, mitä Swoosh on suunnitellut, riippumatta siitä, mitä haluamme osa sitä. Kun katsot jalkaa Ford GT40: n inspiroimaa “Club 58” -tapahtumaa, saamme nyt kurkistaa tulevaa Nike SB Dunk Low “Pink Pig” Erityisesti Porsche Le Mansin “Pink Pig” vuodesta 1971.

Kuva Zsneakerheadzin avulla
Vaikka se voi näyttää alusta alkaen melko yksinkertaisia, jokainen yksityiskohta on uskottu hyvin, ja kunnioitetaan suoraa kunnioitusta “Zuffenhausenin tryffelin metsästäjälle”. Pastellin vaaleanpunaisessa paletissa maalattu koko dunk -matala on muotoiltu siannahan mokkanasta kirkkaanpunaisella kontrastipistolla, joka näkyy koko ajoneuvossa.

Nike Swoosh ampuu sekä sivuttaisen että mediaalisten sivupaneelien poikki, samoin kuin auto, pohja on valmistettu mustalla kumilla, joka muistuttaa silmiinpistävää pyöräjoukkoa.

Kuva Zsneakerheadzin avulla
Tällä hetkellä Nike SB Dunk Low “Pink Pig” -tapahtumassa ei ymmärretä melko paljon muuta, vaikka sen odotetaan saavuttavan hyllyjä joskus vuonna 2021. Ymmärräkaamme, mitä uskot tästä nopeasta väriaineesta, samoin kuin ollessasi ‘ Täällä voit myös päästä lähelle Ultimate X Nike SB Dunk Low “Black” ja “Mean Green”!

Kuva Zsneakerheadzin avulla

Leave A Comment