Nike Dunk Low “NY VS NY” kunnioittaa yliopistokoripalloa

useiden muiden onnistuneiden lanseerausten jälkeen, Nike jatkaa ”NY VS NY” -sarjaa Nike Dunk Low “NY VS NY” kanssa. Pakkaus on omistettu tunnetulle Pohjois-Amerikan kaupungin rakkaudelle koripalloon ja paljon tarkemmin tunnettuja aloittelijaturnauksia, jotka tapahtuvat ympäri vuoden. Olitpa urheilun fani vai ei, ei voida kiistää, että nämä ovat muuttumassa vakavasti puhdas pariksi!

Nämä ovat pari, joka on katettu vahvalle valkoiselle, vihreälle ja oranssille väriaineelle, ja nämä ovat varmasti nostavan kokoelmasi seuraavalle tasolle. Olitpa innokas dunk -keräilijä tai täysin uusi kuuma siluetti, ei ole ollut parempaa aikaa osallistua.

Kuva REPGOD888NIKE DUNK LOW “NY VS NY”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Pari näyttää olevan muotoiltu sekoituksesta romahtavaa ja sileää nahkaa, esittelee klassista korkeakoulujen värien estämistä ja Nike Swoosh -logoja, jotka on sijoitettu tyypillisesti molemmille puolille. Lisäbrändäys on Nike Air -logojen muodossa kielellä, Nike-kirjasimentimerkki jokaisella kantapäällä ja etäisyyskohtainen NY VS NY -brändäys kunkin lenkkarin sivupuolella.

Tämä kaikki sijaitsee valkoisen välipohjan päällä, joka piilottaa täyspitkän Nike-ilmatyynyn takaakseen, että nämä ovat mukavia. Ulkonäkö on täysin pyöristetty jään sinisellä pohjalla, ominaisuus, jota lukuisat lenkkaripäät rakastavat. Jos etsit ihanteellista kesäsenkkaria, nämä voivat olla vain paras veto!

Kuva REPGOD888NIKE DUNK LOW “NY VS NY”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Nike Dunk Low “NY VS NY” on vielä saanut virallista julkaisupäivää, mutta odotamme sen saapumista tulevina kuukausina. Jos haluat kopioida, varmista, että se on lukittuna parhaiten täältä ainoan viimeisimpien päivitysten tarjoajalle, ja kun olet täällä, tarkista Nike Air Huarache “Triple Black” paluu!

Kuva REPGOD888NIKE DUNK LOW “NY VS NY”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment