Kyyneleiden yksityiskohdat -toiminto Nike SB Dunk High “Maui Wowie”

Nike SB Dunk High “Maui Wowie ” näyttää olevan viimeisin 4/20 lenkkari, joka on tarkoitus julkaista Swoosh-etiketin rullalautailun alaosastosta. Ei ole harvinaista, että tuotemerkki juhlii kyseenalaista päivämäärää rajoitetun erän parilla, tosiasiallisesti jotkut absoluuttiset klassikot olivat alun perin 4/20 julkaisuja!

Tämä tuleva julkaisu on katettu mielikuvituksellisessa ja ylimääräisessä värisessä, dynaamisella grafiikalla sekä ulkonäön osaltaan kyyneleiden yksityiskohdilla. Vaikka he eivät ole kaikkien makuja, meillä ei ole mitään epäilyksiä siitä, että tämä julkaisu on erittäin toivottava!

Kuva Yankeekicksin kautta

Kuva Yankeekicksin kautta
Ennen revittyä näyttää siltä, ​​että lenkkarit esittelevät havaijilaisen painatusten, sinisen, violetin ja turkoosi koristaen yläpuolet. Kun repiä, paneelit tehdään sen sijaan sumeasta ympäristöystävällisestä mokkasta, kun taas toiset seulaavat samanlaisen havaijilaisen kuvion, tällä kertaa oranssina ja punaisena. Niken allekirjoitus Swoosh -logo esiintyy luonnollisessa beigessä yhdessä Nike SB -brändin kanssa kielellä ja kantapäällä.

Oranssi tai beige koko parin koko ulkonäöstä sekä kielen ympäriltä löytyy paljon pehmusteita sekä korkokenkiä SB -allekirjoitusosuudelle. Tämä kaikki sijaitsee kumin välipohjan päällä, joka piilottaa täyspitkän Nike-ilmayksikön, joka integroitu zoom-tyynyyn, tekee mukavasta ajosta.

Kuva Yankeekicksin kautta

Kuva Yankeekicksin kautta
Jos haluat poliisin tulevaa Nike SB Dunk High “Maui Wowie” -tapahtumaa, se on huhuttu julkaisusta tässä kuussa, vaikka mitään ei vielä ole asetettu kiveen. Muista pitää se lukittuna oikealle täältä ainoan tarjoajan päälle kaikista viimeisimmistä uutisista sekä päivityksistä sekä täällä, kun olet täällä huhuttu Nike SB Dunk Low “Shattered Backboard”!

Kuva Yankeekicksin kautta

Leave A Comment