Sitaus Stace Club X uusi tasapaino 990V5-kumppanuus osoittaa kahdessa värimaassa

, voidaan uskoa, että uusi tasapaino on nähnyt riittävästi kumppanuuksia viime vuosina, mutta tutkamme ilmestyneiden tulevien tarjousten virra osoittaa, että Boston näyttää -based footwear giant has plenty more up its sleeves. Tällä kertaa otamme paremman tarkastelun sluggish Stade Club X: n uusi tasapaino 990V5-yhtyeellä.

Kaksi kenkäpakkaus tuo esiin kahdessa värikäs: yksi kerma sekä toinen ruskea. Molemmat parit on suunniteltu yhteistyössä Etelä-Korean Streetwear Label Shoggish Stade Club sekä vetää motivaatio “Hotel990” -kokoelmastaan.

Kuva uudella tasapainella
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva uudella tasapainella
Int’l -lähetys

Katso lisää

Tämä yhteisbrändi 990V5 säilyttää perinteisen sopimuksen yhteensopivuuden yhteen profilointi sekä mokkasektorit, jotka on mennyt yhdessä uuden tasapainon allekirjoituksen encap-pehmustetun välipohjan jalkojen alla. Sivujen yli, tuttu “n” -logot ovat varjostettu nimeltään sävyjä, kun taas “hidas vakaa klubi” -brändit, jotka on painettu takareunaan, seuraa myös mallin “990” tekstiä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun uusi tasapaino on työskennellyt yhdessä Korean tuotemerkin kanssa, erityisesti puhut tulevan tämän uuden saldon 860v2. Muista myös pysyä lukittuna juuri täällä ainoana toimittajan kanssa, sillä olemme ensimmäinen, joka ilmoittaa sinulle kaikista uusimmista uusista saldoista, mukaan lukien tämän julkaisupäivämäärä.

Kuva uudella tasapainella
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva uudella tasapainella
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave A Comment