Jälkeläiset X Adidas ZX 10000 “La” sai juuri suuren palautuksen!

Hollywood Hillsin ihanien värien innoittamana jälkeläiset X Adidas ZX 10000 “LA” on nykyinen yhteistyö, joka tulee sekä brittiläiseltä kauppiaalta ja kolmelta raidalta. Ottaen yhden kaikkien aikojen kuuluisimmista ZX -lenkkarista, se sai juuri suuren palautuksen, joten varmista, että saat parin kiinni, kun se on edelleen jälkeläisiä!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Saapuessaan pölyiseen vaaleanpunaiseen, ruskeaan, beigeen ja siniseen palettiin, joka on nyökkäys enkeleiden kaupunkiin, “LA” on muotoiltu premium -verkkoyhdistelmästä, nahka ja mokkanahka. Kolme Stripe Adidas -brändäystä kulkee vinoisesti sivusuunnassa ja mediaalisten sivupaneelien yli ruusuisessa sävyssä, kun taas legendaarinen ZX -logo voidaan nähdä, vihjaamalla perinteiseen tekniikkaan, joka on upotettu paksuiseen valkoiseen välipohjaan.

Todellisessa yhteistyössä tässä ZX 10000: n ei ole vain valikoima PIN-merkkejä, vaan se ilmestyy myös ylimääräisellä yhteismerkkisellä nauhoilla niille teistä, jotka haluavat näyttää Like OS -yhteisölle.

Int’l -lähetys

Osta nyt

Saatavana nyt, jälkeläisiä X Adidas ZX 10000 “LA” ei pidä hukata, joten ota henkilökohtainen pari ihanteellista nyt ennen kuin ne on loppuunmyyty! Ymmärräkaamme, jos onnistut poliisiksi, samoin kuin siihen liittyvissä uutisissa, Beyoncén Ivy Park X Adidas -kokoelma palaa myöhemmin tänä vuonna!

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave A Comment