Yeezy 500 FW21 -kokoonpanossa on maanläheisiä uusia värejä

ilman epäilyksiä, Yeezy 500 on yksi Kanye Westin monista kokeellisista siluetteista. Ultra Special Sneaker, mutta ehdottomasti kokosi lenkkaripäiden keskuudessa, paljastettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 autiomaana rotan, siihen pisteeseen, että sitä pidetään nyt yhtenä teidän parhaimmista luomuksista. Jos sinulla ei vieläkään ole paria henkilökohtaisessa kokoelmassa, löydät varmasti jotain, josta pidät Yeezy 500 FW21 -kokoonpanosta!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Luotettavan lenkkarin sisäpiiriläisen Yeezy -mafian paljastama pakkaus potkaisee “Clay Brown”, joka upotetaan maanläheiseen ruskeaan värivalikoimaan, joka on paras syksyn kuukausia varten. “Ash Grey” tulee kuukautta myöhemmin ilmeellä, joka muistuttaa silmiinpistävää “sumuliulen”, joka aloitti aiemmin tänä vuonna. Tätä seuraa sitten legendaarisen “apuohjelman mustan” palautus, joka oli yksi OG Colourwaysista pudotakseen takaisin päivällä.

Kaikki kolme yeezysä tehdään nahka- ja mokkanahka -alueella, ja ne kaikki istuvat Adipreeni -keskipisteen yläpuolella, jotka ovat kiistatta yhtä mukavia kuin Adidasin toinen tyynytekniikka, Boost.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Adidas Yeezy 500 “Clay Brown” pudottaa syyskuussa tässä kuussa, kun taas kaksi muuta laskeutuvat joskus lokakuussa. Kerro meille, minkä värin tunnet eniten, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa ensimmäistä kertaa Yeezy 450 “hartsia”!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment