Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” kukkii väreillä

arvostettu amerikkalainen näyttelijä sekä musiikkitaiteilija Jaden Smith on päätynyt kulttuurikuvakkeena parin viime vuoden aikana – osoittaen sitoutumistaan ​​kestävään elämäntapa useilla projekteilla, mukaan lukien uuden tasapainon visio Racer-siluetin uudistaminen maapäiseksi 2021. Tällä kertaa Jadenin musiikin fanit ja kengät ovat iloisia kuullessaan, että aivan uusi Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” putoaa pian! Paitsi, että se myös nyökkää suoraan hänen aiempiin albuminsa teoksiin ja tulevaan singleyn, jonka otsikko on sama.

Uusi Balance Vision Racer Silhoette kulkee melko kaukana tavallisista uusista tasapainomalleista – purkaen paksu rakennuksen jaetulla keskipohjalla – toisin kuin suosittu uusi tasapaino 992 virtaviivaisella ilmeellä sekä uusi tasapaino 550, jolla on vahva vintage -tunnelma.

Kuva uuden tasapainon avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kahdessa väriaineessa käynnistyessä duo flaunts vilkkaat värit, joihin kukat, sateenkaarit vaikuttavat, samoin kuin mikä tahansa elävä. Vaikka molemmat toimivat sekoitettuna yhdessä sekä mokkanahkakudotun yläosan, “kerma” sisältää off-valkoisen pohjan sekä gradientin välipohjan, mukaan lukien punainen, sinivihreä, samoin kuin siniset sävyt, kun taas “moni” -toisto osoittaa Poista Poista Oranssi, vihreä, violetti, samoin kuin fuschia -värin estäminen alla. Yhtyeen suorittaminen on mallin allekirjoitus jäinen sininen ulkopohja sekä kaleidoskooppiset yksityiskohdat, jotka viittaavat moniin Smithin musiikkitarjouksiin.

Jaden Smith X New Balance Vision Racer “Trippy Summer” on myös asetettu esittämään vastaavilla vaatteilla 30. heinäkuuta valitun jälleenmyyjien avulla. Jos et halua missata tätä sekä nykyistä uutta tasapainoa koskevia julkaisuja, suosittelemme, että pysyt lukittuna ihanteelliseen täällä ainoan myyjän päälle, jotta et missaa pudotusta! Samankaltaisissa uutisissa uusi tasapaino 57/40 ilmestyi juuri kolmessa uudessa perinteisessä väriaineessa!

Kuva uuden tasapainon avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment