Tässä on uudelleen tämän viikon Nike Sneakrs -tapahtuman

kuva Niken kautta
Selaa oli eilen, kun lukemattomat lenkkaripäät pesivät Nike Sneakrs -sovellusta Graalin selaa. Valitettavasti se ei ollut pikemminkin yhtä yksinkertaista kuin creppien parin avaaminen ennen tarkastamista. Mukana oli vaikeus, samoin kuin se alkoi “kultaisen ripustuksen” etsimällä.

Vaikka se hohtava etiketti ilmestyi näytöllesi, se ei silti ollut varmuus menestyksestä. Vain harvat ihmisistä, jotka saavat Hang-etiketin

Niin tuskallinen kuin se voi tuntua niille teistä, jotka on uskottu mihinkään, oli kaksi muuta menetelmää onnekkaita. Toinen tapahtuma sisälsi sijaintikohtaisen “stash”; Lontoon ympäri, Pariisi ja Berliini olivat mahdollisuudet avata kenkä.

Lontoon Brick Lane Lawn, joka sai pääsyn sekä Jordaniin 1, ei jälleenmyyntiin että Sacai X Nike Blazer Mid.

Kuva Niken kautta
Ei ole yllättävää, että väkijoukko ilmestyi pian, mutta sellaisilla rajoitetuilla numeroilla se oli ensimmäinen tultu, hyvin ensin palveli. Huhut levisivät samoin yhdestä “stash”: sta; Tottenhamissa he [osoittautuivat] vääriksi.

Kuva Niken kautta
Viimeinen palkinto oli kuitenkin rajoitettu Nike Sneakrs -sovelluksen 50 parhaaseen henkilöön. Ne omistautuneet lenkkarit palkittiin täysin vapaalla valkoisella X Nike Vapormax -parilla!

Kuva @dylshanion kautta
Jos unohdat kaiken toiminnan, älä kiristä itseäsi muutamana merkittävimmistä katkaisuista Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Eurooppaa julkaistaan ​​päivittäin @thesolerestocks. Kytke nämä ilmoitukset pysyäksesi yhtä paljon kuin päivämäärä!

Kuva Niken kautta

Leave A Comment