Käännä päätä tällä kaudella Adidas Ozweego ‘Solar Yellow’

Upouusi Adidas Ozweego on varmasti yksi vuoden 2019 parhaimmista siluetteista. Nykyaikainen uudelleenkuvantaminen Ozweego 3: sta, tämä lenkkarit kehitetään tulevaisuudessa mielessä , kuitenkin vanhat näkökohdat, jotka varmasti muistuttavat sinua 90 -luvun kulttiklassikosta. Jos et ole vielä lisännyt paria kokoelmaasi tai etsit vain yhden loputtoman värin poliisin, katso edes enemmän kuin ‘aurinkokeltainen’!

‘Solar Yellow’ on maalattu korostusmaiseen yhdistelmään, jossa on keino, joka on pukeutunut nahkakoroteilla, ja mustien sävyjen kanssa on maalattu niiden menetelmän kolmeen raitabrändäykseen sekä kielen Trefoil-logoon.

Alkuperäisen Oz -kunto -ohjaajan läpikuultava putkisto palasi täällä, kehittäen erillistä nauhoitusjärjestelmää sekä kantapään veto -välilehden, samoin kuin siirtäessäsi alaspäin, löydät ylimääräisen paksuisen välipohjan, joka on veistetty adipreenilaatasta.

Adidas Ozweego ‘Solar Yellow’ on yksinomaan Foot Locker UK: ssa, joka on poliisi kaikenlaiselle kokoelmalle! Ymmärrämme, jos lisäät parin kiertoon, ja varmista, että katsot muita viime viikolla pudonneita väriä!

Leave A Comment