Ensimmäinen katsaus yeezy -kasvuun 380 “maallinen” & “pippuri”

paljon muuta ja paljon enemmän kuvia “sumua” päivästä päivään mennessä, saamme nyt ensimmäisen katsauksen kahdesta paljon paljon Lisää yeezy lisää 380 väriä! “Maalliseksi” ja “pippuriksi” nimeltään, tässä on ehdottomasti mitä ymmärrämme toistaiseksi seuraavasta Kanye West X Adidas -julkaisusta!

Aivan kuten viime vuonna pudonnut “ulkomaalainen”, molemmat väriaineet toimivat häiriö camo-kaltainen kuvio, joka on yhtä selkeä kuin se saa. Joustavassa promnitissa sukkamaisen mukavuuden vuoksi joustava kaulus tarjoaa suojatun istuvuuden, kun taas asennetaan yhteen osia sivusuunnassa ja mediaaliset sivupaneelit, tyypillisesti myös nauhoitusjärjestelmä.

Kuva YeezySeasonin kautta2
Maalattu maanläheiseen ruskeaan yhdistelmään sekä “kolminkertaiseen mustaan” värisuunnitelmaan, sekä “maallinen” että “pippuri” julkaistaan ​​sekä heijastavissa että heijastavissa makuissa, ja entinen on varmasti paljon Paljon yksinoikeus.

Julkaisupäivänä Adidas Yeezy -korotuksen 380 “maallinen” sekä “pippuri” huhutaan esittelevän joskus kevään kesällä 2020 – mikä on todella melko pian. Aiemmin mainittua “sumua” ajatellaan samoin kuin täsmälleen saman ajanjakson ympärillä, näyttää siltä, ​​että vuodelta 2020 tulee olemaan suuri vuosi 380: lle! Ymmärrämme, mitä uskot näistä väreistä, ja muista ottaa jalka katsaus Yeezy 700 V3 “Triple Black”!

väärä

Leave A Comment