Se, mitä PayPalin uusi ostajien suojauskäytäntö osoittaa lenkkarien jälleenmyyjille

, pidätkö siitä vai ei, jälleenmyynti on aina ollut tärkeä rooli lenkkaripelissä. Usean miljardin dollarin teollisuus, ajatus lenkkarien jälleenmyymisestä nopean pukin saamiseksi ulottuu takaisin 80- ja 90-luvulle, kun markkinat yrittivät edelleen löytää jalkansa. Näyttää siltä, ​​että PayPal aikoo heittää jakoavaimen teoksiin upouuden ostajansuojakäytännönsä kanssa, ja tässä se osoittaa yksityisille jälleenmyyjille.

Maksualustan päivitetyn sopimuksen mukaan: “Jälleen jälleenmyyntiin tarkoitetut kohteet, mukaan lukien yhden esineen tapahtumat tai tapahtumat, jotka sisältävät useita kohteita, korvauskelpoisuudesta osto -ohjelmamme puitteissa.”

Aiheeseen liittyvät: Onko vuohi legit?

Tämä voi mahdollisesti osoittaa, että jos yrität myydä lenkkarien parin ja ostaja väittää, että he eivät vastaanottaneet sitä tai että tuote ei ole kuvattu, PayPal olisi paljon todennäköistä puolta heidän kanssaan ottaen huomioon, että olet suunnitellut myydä aluksi.

Lisäksi on syytä huomata, että myyjät, joiden tavarat ovat “merkittävästi ei kuvattu”, ei taata saavansa tuotteensa takaisin. “Myyjän suojausohjelman puitteissa selventämme, että tuotetta ei voida palauttaa myyjille tai myyjille, jotta ne voidaan hyväksyä palautettu tuote ja maksaa palautuskulut.” toteaa politiikan.

Tämä osoittaa olennaisesti, että jos esimerkiksi yritit myydä parin Nike SB -dunkia ja se oli erotuskoko siihen, mitä olet mainostanut, on mahdollista, että et edes saa kenkiä takaisin.

Kuva Sneakeconin avulla
Tällä hetkellä “jälleenmyyntiin tarkoitettujen esineiden” määritelmä on edelleen melko epäselvä. Highsnobiety -yrityksen mukaan ne ovat “valmiita tavaroita, jotka vähittäiskauppias ostavat valmistajalta tai jakelijalta, jotka lopulta on tarkoitus myydä voittoa varten”. Tämä kuitenkin avaa kokonaisen tölkin muita kysymyksiä, kuten mitä jos saisit tuotteen omaan henkilökohtaiseen kokoelmaan, mutta päätit myydä se myöhemmin linjalla? Tai mitä tapahtuu, jos jälleenmyyjä saa toiselta jälleenmyyjältä, onko jompikumpi heistä suojattu?

Jälkimmäisen kanssa @Nikesbornothing otti Instagram -tarinan yrittää selvittää asiat. Kauppakorttien hankkimisesta ja myynnistä, jos jälleenmyyjä saa toiselta jälleenmyyjältä, kumpikaan niistä ei kuulu uuden sopimuksen nojalla, vaikka ostaja aikoo pitää heidät oman henkilökohtaisen kokoelmansa vuoksi. Kuitenkin, jos he pääsevät itse valmistajalta, heitä suojataan uuden politiikan mukaisesti.

Tämä on erittäin hämmentävää, kun herättää kysymyksen siitä, kuinka PayPal tietää kuka on jälleenmyyjä ja kuka ei. Jos olet myynyt jotain aiemmin, tekee siitä automaattisesti jälleenmyyjän? Entä suuret alustat, kuten Stockx ja Goat, vaikuttaako tämä niihin ollenkaan?

Kuva Nikesbornothingin avulla
Muutaman viime vuoden aikana monet lenkkarit ovat käyttäneet PayPalia saadakseen ja myydä lenkkarit sen arvostetun suojauspolitiikan vuoksi, joten sanoen, että tämä on ennennäkemätön askel, on vähintäänkin liian vähän. Tämä on tullut myös melko shokki, kun otetaan huomioon, että eBay asetti jalkansa metaforiseen jälleenmyyntioveen viime joulukuussa, kun he ilmoittivat aikovansa luopua myynnistä maksuista lenkkarit, jotka myytiin 100 dollarilla tai paljon muuta Pohjois -Amerikassa.

Kaiken tämän sanottuna on syytä huomata, että nämä muutokset eivät tule täyteen vaikutukseen vasta 14. syyskuuta ja ne vaikuttavat vain osavaltioissa. Siitä huolimatta, emme olisi millään tavoin järkyttyneitä, jos PayPal päättää askel askeleelta lähitulevaisuudessa Eurooppaan. Katso täältä täydelliset politiikan muutokset ja muista pitää se lukittuna nykyisen ja suurimman lenkkarin uutisten ja julkaisujen ainoan myyjän päälle!

Kuva lenkkarikokien avulla

Leave A Comment