Adidas-foorumin matala “Cloud White” on paras kesäpotku

Mikä voisi olla parempi kuin rokottaa parivalkoisia kouluttajia kesällä? Olet juuri käynyt kesäostoksissa Adidasissa lukenut Adidas -vaatekappaleemme, mutta nyt yrität löytää parhaat lenkkarit vastaamaan näitä teitä ja shortseja. No, älä katso lisäksi, kun esitämme sinulle ylpeänä Adidas -foorumin matalalla “pilvivalkoisena”!

Adidas -foorumi Low debytoi alun perin vuonna 1984 koripalloesityksen siluettina, vaikka se meni kolmen raidan arkistopaalaan vähän aikaa sen jälkeen. Nopeasti eteenpäin muotimaailmaan, jossa elämme nyt, malli palasi katuvaatteiden niitteinä, joka toimii tyhjänä kankaana monille yhteistyöille ja klassisille väreille.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Mutta tässä luovutuksessa näemme, että malli on poistettu takaisin sen perusteisiin – karkottavan rakenteen, joka on valmistettu premium -nahkapaneeleista puhtaassa valkoisessa sävyssä. Tonal Three Stripes -brändäys on edelleen läsnä kuin koskaan sivuprofiilien yli merkkisen kosketuksen suhteen, ja foorumin allekirjoituskoukku ja silmukan nilkkahihna, joka tarjoaa mukavuutta ja lisätukea kentällä ja sen ulkopuolella, täydentää suunnittelua.

Niin mitä mieltä olet? Adidas-foorumi matala “pilvivalkoinen” asuu vaivattomasti kesäkierrokseen, joten siirry Adidasiin nyt, kun täysikokoinen ajo on edelleen saatavana! Voit pysyä nykyisten jalkineiden julkaisujen ja uutisten edessä aina ainoan myyjän kohdalla millään tavalla. Samankaltaisissa uutisissa jälkeläiset X Adidas ZX 9000 “Lontoo” juhlii nöyrää alkua.

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Kuva ainoa toimittajan avulla
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave A Comment