Off-White X Nike Dunk -voittajat eivät pääse valitsemaan, minkä Colourwayn he saavat

Virgil Ablohin tulevan off-white x nike dunk matala “rakas kesä” -kokoelma muuttaa peliä lopullisesti. Kun otetaan huomioon ensimmäistä kertaa, että Pharrell Williamsin Adidas Superstar -kokoelma vuodelta 2015, yhteistyökumppani julkaisee yhteensä viisikymmentä kenkiä, joiden väri on ainoa väri. Vaikka olemme jo käsitelleet näiden kopioinnin, Niken Lucian Dickson on nyt antanut paljon lisätietoja siitä, miten nämä jaetaan.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Työskentelemällä rapean valkoisen pohjan päällä vaaleanharmaa paneeli kietoutuu kantapään, nauhoitusjärjestelmän ja varpaiden ympärille erittäin hienovaraisen kontrastin, joka on niin puhdas kuin se saa. “50” -alue jaetaan kahteen luokkaan, nimittäin “nahka / kangas” ja “karvainen mokkanahka / nahka”.

SNKRS LIVE -jaksossa Dickson selitti, että jos onnistut voittamaan parin nämä dunkit yksinoikeuden avulla, sinulle lähetetään satunnainen väri. Tämä osoittaa, että kaikki, jotka valitset, on koko ja siinä se. “SNKRS: n hardcore-faneilla” ja off-white-tuotemerkillä on paremmat mahdollisuudet kopioida, joten muista pitää se lukittuna ainoan myyjän päälle paljon lisätietoja sen kehittyessä!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Valkoinen X Nike Dunk Low “Rakas kesä” -mallisto käynnistyy SNKRS: llä yksinoikeudella. Kutsut poliisille lähetetään 9. elokuuta alkaen ja jatkuvat muutaman päivän kuluttua. Kerro meille, minkä värin tunnet eniten, ja kun olet täällä, saatat yhtä hyvin saada kurkistuksen valkoisesta X Nike Blazer Low “Black”!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment