Air Jordan 1 Mid “Particle Grey” valitsee talvivalmis asennuksen

Air Jordan 1 debytoi aina vuonna 1985 koripallokenkäparina legendaariselle koripalloilijalle Michael Jordanille. Tähän päivään mennessä siluetti pysyy erittäin himoittuna, ja markkinoilla on lukuisia värejä ja lukuisia edelleen tuotannossa. Yksi viimeaikaisista muunnelmista, jotka ovat valmiita astumaan jalkaan tapahtumapaikalle tällä kaudella, on Air Jordan 1 Mid “Hiukkasten harmaa”.

Virallisista kuvista tämä tuleva keskikerrospari urheilee sävyisen “hiukkasten harmaa” -väriä, jossa harmaan sävyjä merkitsee mokkanahojen materiaalien seoksia koko yläosassa. Fuzzy Suede -työkalut ottaa peittokuvat, kun taas aluskuvat valitsevat joustavan viimeistelyn.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Mikä tekee tästä parista niin erilaisen, toisin kuin tavanomaiset premium-nahka-iteraatiot, jotka olet nähnyt aiemmin, on fleece-vuoratut sisätilat, jolloin nämä AJ1-puolivälissä on valmis kohtaamaan kylmän pitäen käyttäjän jalat lämpiminä samanaikaisesti.

Jos Air Jordan 1 Mid “Particle Grey” on pakollisessa luettelossasi, varmista, että pysyt edellä viimeisimpiä Nike-julkaisupäivityksiä täällä ainoan palveluntarjoajan, koska ilmoitamme sinulle ensin. Aiheeseen liittyvissä uutisissa katso virallinen katsaus Air Jordan 1 Mid “Inside Out”.

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Niken kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave A Comment