Sean Wotherspoon X Atmos X Asics Gel-Lyte III pudottaa vihdoin tässä kuussa

No, juuri kun luulit, Pudotaan aivan nurkan takana! Kuuma odotettu kolmisuuntainen kollab, joka kiusattiin ensimmäisen kerran viime vuoden lokakuussa, kun ajat olivat niin paljon yksinkertaisempia, tämä Cord hoitava mestariteos on kenkä kuin mikään muu, ja tässä on kaikki mitä sinun on tiedettävä.

Kanavoimalla samaa energiaa kuin Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1, kierroksen kaksi perustajaa on ryhtynyt kahden japanilaisen titaanin kanssa tätä erittäin muokattavissa olevaa julkaisua varten. Geel-Lyte III: n ollessa koko yläosa on katettu vintage-vakosamettisesti käytännöllisesti katsoen säästävälle estetiikalle.

Väärättömät sävyt ovat matkalla silmäänpistävälle tunnelmalle, ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi hullu, tarranauha paneelit tekevät myös ulkonäön, jotta voit lisätä erilaisia ​​Asics-tiikeriraidat ja laastarit tai jos tunnet vähän Rohkea, pop a nike swoosh myös ja katso miten se menee.

Kuva Koji198139 kautta
Repiä-kankaat koristavat kantapäätä, josta löydät myös joukon yhteismerkkejä, ja kaiken puhtaan valkoisen välipohjan ympäröimällä on infusoitu Kobe-pohjaisen jalkineyrityksen allekirjoitusgeelitekniikan mukavuutta ja tyynyä varten, joka on poissa kaaviot.

Sean Wotherspoon X Atmos X ASICS GEL-LYTE III -tapahtumassa 27. kesäkuuta käynnistetään varmasti yksi vuoden halutuimmista yhteistyöistä. Emme ole täysin varmoja siitä, kuinka nämä julkaisevat vielä, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan palveluntarjoajan päälle, jos tarvitset paria henkilökohtaisessa kokoelmassa! Kun olet täällä, saatat yhtä hyvin katsoa Sean Wotherspoon X Adidas Zx 8000 “Super Earth” -tapahtumaa!

Kuva Koji198139 kautta

Leave A Comment