Yeezy -lisäys 380 “LMNTE” putoaa myöhemmin tänä vuonna

, kun hän on kurkistaa viime viikolla Azure “, katsomme nyt ensimmäistä kertaa Yeezy -kasvua 380” LMNTE “. Vain yksi seitsemästä Yeezy -noususta 380 -luvulla, jotka ovat vielä vähentyneet tänä vuonna, se on myös yksi erillisimmistä, samoin kuin tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Lyhyesti limoniitissa, joka on kellertävän ruskea rautamalmi, tämä tarjoaa “LMNTE” sen ainutlaatuisen väriyhdistelmän, joka näyttää sekoituksena “sinisen kauran” ja “hylte -hehku” välillä. Earthy Primeknit muodostaa suurimman osan yläosasta, kun taas neonvarjo armahtaa sivusuunnassa ja mediaalisella puolella, joka sopii yhteen silmiinpistävään kontrastin popiin, joka varmasti kääntää päät.

Alla alas huomaat vaaleanruskeaa adidas -puoliväliä, samoin kuin tämä on vuorattu elinvoimaisella oranssilla kumikumipohjalla, joka kääntää asiat loven. Kaiken pyörittämiseksi Kanyen upouusi nauhoitusjärjestelmä esiintyy täällä, viimeistelemällä sileän yeezy -suunnittelun.

Kuva YzysplyLeaksin kautta
Odotetaan esittelevän joskus syksynä, et halua missata Adidas Yeezy -korotusta 380 “LMNTE”, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan tarjoajaan paljon lisää uutisia, kun se kehittyy! Associated News -lehdessä Yeezy 700 V3 “Arzareth” on juuri paljastettu!

Kuva Yeezy -mafian kautta

Leave A Comment