Miksi Ocean Bliss Air Max 270 on välttämätön kesäaika

Air Max 270 tekee erittäin odotetun debyytin perjantaina 2. maaliskuuta kolmessa upeassa naisten erityisväreissä, myös puhtaasta mustasta ja valkoisesta, neutraaliin oliiviin kuin vilkas vaaleansininen.

Henkilökohtainen suosikkimme, lempinimeltään ‘Ocean Bliss’, ilmestyy trendikohdassa olevissa pastellinsinisissä väreissä, jotka ovat ristiriidassa mustien rohkeiden raitojen kanssa, samoin kuin lausunnossa kuuma vaaleanpunainen vapormax-ilmakuplayksikkö.

Jos etsit parasta kesävalmiutta lenkkaria, Air Max 270 on ehdottomasti hallinto.

AM 270: n kevyen rei’itetyn neopreeni -yläosan mukana varmistaa tärkeän hengittävän mukavuuden lämpimämpien kuukausien ajan ja tekee tärkeitä muistiinpanoja SS18: n paksuista kenkätrendistä.

Huomion tarttuminen sekä käsittelemätön Niken tyyli on varmistanut, että Air Max 270: n allekirjoitustyyli havaitaan mailia ympärillä, sen pahamaineisen 270 asteen näkyvän ilmayksikön ansiosta.

Air Max 270 on todistettavasti ainutlaatuinen, ja se on merkitty erityisellä tuotemerkillä, joka on kohokuvioitu kielelle, samoin kuin viehättävä pieni swoosh, joka on leimattu siluetin sivuseinän yli.

Saa vaikuttamaan tämän lenkkarin ‘Ocean Bliss’ -värien ja pariksi AM 270 -luvullasi aaltoilevien laskostettujen hameiden kanssa sekä vintage -farkkujen injektointi vakavasti pisteen kevään/kesän ilmeeksi.

On aika antaa jalkojesi puhua ja valmistautua tyydyttämään uusi lausuntolisävaruste.

Varmista, että tarkistamme täydellisen luettelomme Air Max 270 ‘Ocean Bliss’ -omistajista täällä ennen tärkeätä julkaisupäivää lisätäksesi mahdollisuuttasi saada kädet pariin.

Onko sinulla erinomaisia ​​uutisia? Lähetä meille sähköpostia suoraan osoitteeseen newsbox@thesolesupplier.co.uk.

Leave A Comment