Tom Sachs X Nike Mars Yard 2.0: n uudelleenjulkaisu

Tom Sachs X Nike Mars Yard 2.0: n mielestä paljon lenkkarit ovat yksi lenkkarit, jotka ovat yksi kaikkien aikojen kuumimmista yhteistyöistä. New Yorkissa sijaitsevan nykytaiteilija, se myy tällä hetkellä noin 2500 puntaa, arvonlisäveroon päivä päivältä. Nyt, kun palautus on välitöntä, tarkastelemme parhaiten uudelleen julkaistusta versiosta, samoin kuin täällä on muutamia muutoksia sekä siellä, josta on ehdottomasti puhumisen arvoinen.

Kuvia Sneaker Insider @wavegod_thelegend -sarjan kohteliaisuus, tätä versiota kutsutaan Tom Sachs X Nike Mars Yard 3.0: ksi, emme kuitenkaan ole täysin varmoja siitä, loppuuko tämä ohjaaja julkaisun yhteydessä. Kieli on hiukan muokattu paljon enemmän tai vähemmän sama muotoilu, joten se ei ole niin voimakas, ja välipohjan pitkin sisennetyt symbolit on muutettu hieman.

Kuva WaveGod_thelegendin kautta

Kuva WaveGod_thelegendin kautta
Sillä on myös aivan uusi suunnittelukoodi, samoin kuin lähteiden mukaan, tarjotaan melko rajoitetuina määrinä – 8000 paria tarkkaan. Vaikka tämä saattaa kuulostaa melko rajalliselta, tämän kaliiperin lenkkarin saamiseksi jopa palautus on ihme, joten tämän ei pitäisi tulla yllätyksenä.

Tee paluu pian, varmista, että pidät sen lukittuna ainoan tarjoajan päälle paljon enemmän uutisia Tom Sachs X Nike Mars Yard 2.0 -sockin kanssa, kun se kehittyy! Ymmärrämme, jos toivot paria, samoin kuin mitä ajattelet Nike -yhteistyöstä yleensä!

Kuva WaveGod_thelegendin kautta

Leave A Comment