Adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘staattinen’ saa mahdollisen julkaisupäivän

Adidasâ Yeezy 700 on kuin lenkkarimaailman marmite – rakastat heitä palasiin tai vihaat heitä syvällä, palavalla intohimolla. Kanye Westin muihin kreppeihin verrattuna erittäin erilainen ilme, ei ole epäilystäkään siitä, että 700 on täynnä ainutlaatuista hahmoa, ja nyt Yeezy Boost 700 V2 ‘staattinen’ on saanut potentiaalisen julkaisupäivän!

Saimme todella ensimmäisen katsauksemme tästä Yeezystä maaliskuussa. Puhtaalla valkoisella sävyllä maalattu ‘staattinen’ on rakennettu nahasta ja verkosta, ja se istuu paksuisen lisäysten infusoidun välipohjan päällä, joka on viimeistelty kovan ja kestävän kumipohjan alla. Suunnittelun pyöristämiseksi 3M heijastavat yksityiskohtaiset ominaisuudet koko yläosassa houkuttelevan estetiikan saamiseksi.

Lähteidemme mukaan Adidas Yeezy Boost 700 V2 ‘staattisen’ odotetaan saapuvan 29. joulukuuta juuri ennen uutta vuotta. Pidä se lukittuna ainoaan toimittajaan saadaksesi lisää uutisia, kun se kehittyy! Aiheeseen liittyvissä uutisissa Kanye’s Yeezy -kokoonpano vuodelle 2019 on juuri vuotanut … ja siinä on neljä uutta siluettia!

Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Kuvia hypebeastin kautta

Leave A Comment