Pharrell Williams ja Adidas yhdistyvät ‘nyt on hänen aikansa’ pakkaus

kuva Adidasin avulla
Kuukausien kuukausien vuotojen ja kiusantekijöiden jälkeen Pharrell Williams ja Adidas ovat virallisesti ilmoittaneet, että “nyt on hänen aikansa”. Naisten oikeuksien juhlimiseksi kampanjan on kuvannut Collier Schorr, samoin kuin se esittelee tonnia upouusia tyylejä sekä Skateboard P: n luomia siluetteja.

Koostuu neljästä mallista, mukaan lukien NMD HU, aurinko Hu, Crazy Byw ja Adilette, kutakin ja jokaista tarjotaan paljon enemmän värejä ja tyylejä kuin koskaan ennen. Kaikissa ihmiskilpailuissa on täyspitkät kumikumipohjat, aurinkoarjat merkitsevät aivan ensimmäistä kokoelmaa monivärisen lisäyksen hyödyntämiseksi, BYW: t vievät koripallon siluetin vielä yhdelle tasolle, kun taas liukusäätimet ovat toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet, brodeerattu suurella tavalla suurella tasolla “Hu”; sen lisäksi, että ylpeillä on nilkkahihnajärjestelmä äärimmäisen lukituksen sopivuuteen.

Kuva adidasin avulla

Kuva adidasin avulla
Tämän lisäksi kapseli vapautuu monenlaisten täydentävien vaatteiden, mukaan lukien hupparit, t-paitot, sekä shortsit, jotka kaikki on maalattu monenlaisiin väreihin pitääksesi vaatekaappi näyttämään tuoreena tylsän syksyn kuukausien aikana.

Aikataulun mukaiset hyllyt 31. elokuuta Adidas UK: ssa Pharrell Williams X Adidas ‘nyt on hänen aikansa’ pakkaus on taattu tarve poliisille. Minkä kappaleen osallistut kokoelmaan? Oletko uusien paimentolaisten fani? Ymmärrämme, mikä mielessäsi on, ja varmista, että noudatat @Thesolesupplieria Twitterissä suosituimmalle lenkkarimaailmalle!

Kuva adidasin avulla

Kuva adidasin avulla

Leave A Comment